Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,243
VARSA YOKSA KANADA HUKUMETİ DİYOR Kİ 

Forumun kreşe döndüğünü bu konudaki özellikle şu alıntıdaki bebeden anlaşılıyor zaten dünkü bebe vasıfsız ailesi de kendiside zarar ziyan yazık.Bence aklını kullanamayan ve akılsız olan kişi sensin ayrıca insanların ailelerine hakaret edecek kadar da karaktersiz değilim çok şükür.
bütün bu konuşmalarda azıcık o söz ettiğin akıldan yararlanıp en son mesajımı okusaydın ironi olduğu anlardın keza cümleden de anlamış olman lazım.
ama işte sizin sorun da bu hep böyle insanlar okumaktan okuduğunu anlamaktan aciz insanlar bu gidişle bir halt olmaz bizden sayenizde. @Farex
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne anlar bu ve bunun gibi yeni nesil veletleri bide çıkmış bana velet aklın ermemiş diyor aklı ermiş paşamıza bak sen![]()
Dünkü bebelere bak sen ya çok komik bu forumdaki veletlerArkadaş bu yorumu yaparken beynini kullandı
Ama kullanmasa ne olacaktı nasıl yorum yapacaktı bilemiyorum
Hawli abisi aaaaa göğüsü fln kabardı
Erkek oldu abisi 3 cm ile abisii
Abisi it fln dedi ana baba dedi abisi
Neyse yeter![]()
senin kromozom sayın 47 herhalde 46 değilForumun kreşe döndüğünü bu konudaki özellikle şu alıntıdaki bebeden anlaşılıyor zaten dünkü bebe vasıfsız ailesi de kendiside zarar ziyan yazık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dünkü bebelere bak sen ya çok komik bu forumdaki veletler![]()
Bu ergenlere hiç laf bile anlatmıyorum türkçeleri yok ergen ergen kuduruyorlar 15-16 yaşındaki bebeler yaızk ya ülke bide kurtulucak mı aha bunların soyu bitmeden kurtulamaz.senin kromozom sayın 47 herhalde 46 değil
daha ironi ne bilmeyen bir **el gelip **hil cesareti ile yorum yapıyor
kimse bişey demezken sen bayrağı tutup öne çıktım ben **elim diye bağırdın resmen
herkes istediğini yapar eğlenir biz eğleniyorduk sadece ama zekan yetmedi bunu anlamaya
hemen itin oğlu fln yazdın erkeksin ya 3 cm şeyinle sen kimsin olm milletin ailesine laf atiyorsun
seni ...... geçerler velet diyor bi de klavye ***** seni şimdi **** git yorum yapma engelledim geçtim oksijen israfı