Ezilenlerin gür sesidir over olum müziği
Evet, 3 yanlış 1 doğruyu götürür ifadesi, bazı sınav sistemlerinde geçerli olan bir kuraldır.Ezilenlerin gür sesidir o
Suskun dünyanın hür sesidir o
Göründüğü gibi olan,
gücünü milletten alan,
Recep Tayyip Erdoğan,
Göründüğü gibi olan,
gücünü milletten alan,
Recep Tayyip Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan,
Halkın adamıHakkın aşığı
O milyonların umut ışığı
Mazlumlara sırdaş olan,
Gariplere yoldaş olan
Recep Tayyip Erdoğan,
Mazlumlara sırdaş olan,
Gariplere yoldaş olan
Recep Tayyip Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan
Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında,
anaların duasında
Recep Tayyip Erdoğan,
Kararlıdır davasında,
anaların duasında
Recep Tayyip Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan,
Sözü dosdoğru yoktur riyası
Zalimlerin korkulu rüyası
İnandığı yolda giden,
Yıllardır beklenen lider,
Recep Tayyip Erdoğan
İnandığı yolda giden,
Yıllardır beklenen lider,
Recep Tayyip Erdoğan
Şarkıda malzeme olarak sefillik kullanılmış anlayacağınız gibi gariplere ve mazlumlara hitap ediliyor, anaların duasında derken yine kimin anası olduğu belli...
Bin yıllık devlet aklına bak 10 yaşındaki veled bir ad soyadla her şeyimi buluyor.Devleti yıkmadı tersine ayakta dimdik durdurdu , türk milliyetçisiyim ben arkadaş bu devlet yıkılmayacak başımızda bu kadar güçlü ve bin yıllık devlet aklı varken siz rahat olun ve arkanıza yaslanın sadece el ele atlayacağız bu günleri sabrın sonu selamettir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2030'da da beraberiz 2050 de de bu devlet ayakta kalacak hiç şüphe yok devletimize desteğimiz her zaman tam ve boynumuz kıdan ince.
sence reisimizden başka hayırlısı varmıGelecek hayırlı olur inşallah , diyecek başka bir şey yok
Onların doları varsa bizim Allahımız varsence reisimizden başka hayırlısı varmı
allah korusun başımızdan eksik etmesin
sakın öyle düşünceleri kapılma
şeytanın işi bunlar hepsi dış güçler yüzünden
1 Günlüğüneoldum çok eğlenceli
sokakta tog görsem önüne atlıcam çarparsa şükür etcem ve bana tog çarptı diye hava atcam millete![]()
İtin yavrusu da ittir diye bi söz vardır ne kadar güzel bir söz. Bu sözlerden sonra aklıma geldi, anandan babandan duyduklarını burada gleip bize çalma aklını kullanacak yaşta değilsin yada aklın o yaşa gelmemiş.Olsun Euro ile mi maaş alıyorsun ? euro mu harcıyorsun ? hayır güçlü ve yüce türk lirasıyla harcama yapıyorsun bizi ilgilendiren o bizim başka paralara ihtiyacımız yok Türk Lirası bize yeter.
daha ironi nedir bilmeyen bir *v*l olabilirsinİtin yavrusu da ittir diye bi söz vardır ne kadar güzel bir söz. Bu sözlerden sonra aklıma geldi, anandan babandan duyduklarını burada gleip bize çalma aklını kullanacak yaşta değilsin yada aklın o yaşa gelmemiş.
Bence aklını kullanamayan ve akılsız olan kişi sensin ayrıca insanların ailelerine hakaret edecek kadar da karaktersiz değilim çok şükür.İtin yavrusu da ittir diye bi söz vardır ne kadar güzel bir söz. Bu sözlerden sonra aklıma geldi, anandan babandan duyduklarını burada gleip bize çalma aklını kullanacak yaşta değilsin yada aklın o yaşa gelmemiş.
Ne anlar bu ve bunun gibi yeni nesil veletleri bide çıkmış bana velet aklın ermemiş diyor aklı ermiş paşamıza bak sen
Arkadaş bu yorumu yaparken beynini kullandıNe anlar bu ve bunun gibi yeni nesil veletleri bide çıkmış bana velet aklın ermemiş diyor aklı ermiş paşamıza bak sen![]()