YigitChosen
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
teamwin olmadan root nasıl atacaksın ki? root u teamwin den yüklersin. neden root atacaksın?Nasıl yapıcam? İnternet'e biraz bakındım ama çoğu videoda recovery modunda teamwin gibi bişeye giriyordu. O teamwin olmadan nasıl yapabilirim?
Bir pokemon go modu için magiskten super user yetkisi istiyordu. Team wini de bu telefona yükleyemiyorum gibi gözüküyor telefonumun modeli samsung M12 ve teamwin yüklemeye çalıştığımda telefonumun modelini bulamadım o yüzden teamwin olmadan Bi çözüm bulmaya çalışıyorum.teamwin olmadan root nasıl atacaksın ki? root u teamwin den yüklersin. neden root atacaksın?
Bir pokemon go modu için magiskten super user yetkisi istiyordu. Team wini de bu telefona yükleyemiyorum gibi gözüküyor telefonumun modeli samsung M12 ve teamwin yüklemeye çalıştığımda telefonumun modelini bulamadım o yüzden teamwin olmadan Bi çözüm bulmaya çalışıyorum.
Teşekkürler![]()
Install TWRP Recovery on Samsung Galaxy M12
Are you ready to take your Samsung Galaxy M12 to the next level? Installing a custom recovery is the first step in unlocking the full potential of yourmagiskzip.com
twrp olmadan olmaz