Yardım Aula F75 Bozuluyor Yardım

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,293
Beyler 10 gundur klavye gecıkıyo yazarken oyun oynarken basıyorum tusa bazen algılamıyo bazen ıse gec basıyo w basıyorum mesela 2 sanıye sonra basıyo ama her zaman olmuyo nadıren mesela suan bunu yazarken olmadı demın lolde chat atarken baya oldu yanı bu klavye bozulursa cok kotu olur ya yapabılecegım bırsey var mı?

Kronik sanırım kullanan baya bir kişi bu sorundan muzdarip

Geç basma işini sürekli yaşıyorum oyunlarda. 3.0 2.0 muhabbetinide yaptım kronik maalesef.

usb 3.0 portundaysa 2.0 portuna alır mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kronik değil millet bilmediğinden
2.0 da

usb 3.0 portundaysa 2.0 portuna alır mısın

kronik değil millet bilmediğinden
kronık galıba yanı yasayan varmıs portla cozulmuyo ya

Beyler 10 gundur klavye gecıkıyo yazarken oyun oynarken basıyorum tusa bazen algılamıyo bazen ıse gec basıyo w basıyorum mesela 2 sanıye sonra basıyo ama her zaman olmuyo nadıren mesela suan bunu yazarken olmadı demın lolde chat atarken baya oldu yanı bu klavye bozulursa cok kotu olur ya yapabılecegım bırsey var mı?
kullandığın ortamda çok fazla 2.4 ghz ağını kullanan cihaz varsa çakışma yapıyordur hocam. dongle bilgisayarın arkasında ise önüne al. önünde ise arakasına al yada usb hub ın vesaire bir şey varsa klavyenin yakınında tut.

2.0 da

kronık galıba yanı yasayan varmıs portla cozulmuyo ya
Arkadaşın dediği gibi 2.0 portuna al. Yine oluyor ama en azından bir nebze azalıyor. Fiyatı göz önüne alınca kabullenmek lazım :)

kullandığın ortamda çok fazla 2.4 ghz ağını kullanan cihaz varsa çakışma yapıyordur hocam. dongle bilgisayarın arkasında ise önüne al. önünde ise arakasına al yada usb hub ın vesaire bir şey varsa klavyenin yakınında tut.
arkadaydı one cektım yıne belkı bır nebze

Arkadaşın dediği gibi 2.0 portuna al. Yine oluyor ama en azından bir nebze azalıyor. Fiyatı göz önüne alınca kabullenmek lazım :)
yanı fıyat olarak evet ama aula ıyı bır marka aslında

arkadaydı one cektım yıne belkı bır nebze

yanı fıyat olarak evet ama aula ıyı bır marka aslında
eğer kablosuz kulaklık yada mouse veya bilgisayarın wifi bluetooth u varsa hepsini kapatıp birde öyle deneyin.

eğer kablosuz kulaklık yada mouse veya bilgisayarın wifi bluetooth u varsa hepsini kapatıp birde öyle deneyin.
Hocam aula f75'i kullanabilmek için pcyi kapatalım direk :D

Başka bir alıcı varsa arasına girince yapıyor. Ben de 159 Apex var, onun alıcısı ile mouse arasında kalınca aynısını yapıyor.

Geri