bilmiyorum ki ilk defa kullanıcamknk oyun için oled çok sıkıntı değil mi
dostum okuyormusunarkadaşlar hem render alıyorum doğru renkleri göstermesi lazım hemde oyun oynuyorum oled monitör önerileriniz nelerdir
ekran kartım 9070xt
işlemci 9 9950x3d
bence çok oyun oynuyorsan kesinlikte sıkıntı yaşatır sürekli sabit barlar falan yanık yapabilirbilmiyorum ki ilk defa kullanıcam
hayır kameramanım onun için monitör tavsiyelerinizi istiyorumdostum okuyormusun
17k ye 2k oled 240 hz monitör varıdı okuyanlar faydalana biliyor 4 taksıx secenegı var.hayır kameramanım onun için monitör tavsiyelerinizi istiyorum
neye güldün bro aynı sıkıntıyı yaşadım ?![]()
Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG602SUXUF (S27DG602) Monitör
Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG602SUXUF (S27DG602) Monitör S27DG602SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
link atar mısın bütçem 20k civarı arkadaş üste oyunlarda sıkıntı vs dedi olur mu sizce17k ye 2k oled 240 hz monitör varıdı okuyanlar faydalana biliyor 4 taksıx secenegı var.
bu monitör sorun yapar mı oyunlardaneye güldün bro aynı sıkıntıyı yaşadım ?
dostum oled monitör geldi kurduk gözü aşırı yoruyor gercekten ne yapıcaz bilmiyorum..link atar mısın bütçem 20k civarı arkadaş üste oyunlarda sıkıntı vs dedi olur mu sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu monitör sorun yapar mı oyunlarda
yeni mi aldın başta benim de öye oluyodu alıştım.dostum oled monitör geldi kurduk gözü aşırı yoruyor gercekten ne yapıcaz bilmiyorum..
aynen kanka ya ıps monitör gibi degil gercekten aşırı yoruyor parlaklıgı cok kısmadan oynanmıyoryeni mi aldın başta benim de öye oluyodu alıştım.