Akım Korumalı Regülatör Priz Önerisi

Ahwehota

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar. Bulunduğum sokakta ana hatta yıldırım düşmesi sebebiyle elektriklerde sürekli dalgalanma ve kesilme oluyor. Evde kullandığım buzdolabı ve televizyon için akım korumalı priz arıyorum. Dalgalanmadan dolayı prizde regülatör bulunursa çok daha iyi olur. TV ünitesinde üçlü, buzdolabında tekli prize ihtiyaç var. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Teşekkürler hocam. Kirada oturuyorum. Ev sahibim biraz bu tarz şeylere kapalı. Ama cihaz gerçekten iyi görünüyor. Kabul ederse denenebilir.
Regülatör pahalı çünkü bu eğer voltaj cok gelirse kendini otomatik kapatıyor bu trifaz evde eğer monofaz kullanıyorsan bunun teklisini alman gerekir

Regülatör pahalı çünkü bu eğer voltaj cok gelirse kendini otomatik kapatıyor bu trifaz evde eğer monofaz kullanıyorsan bunun teklisini alman gerekir
Aynı sitedeki bu ürün iş görür mü hocam? Sadece buzdolabı bağlayacağım için işimi görür diye düşünüyorum.

bence görür ben de benzer bir şey kullanıyorum

Hocam bu elektrik dalgalanmalarına karşı da korur mu acaba?
Kesin bir şey söyleyemesem de belli bir bütçe dagilinde alabileceğin akım korumalı prizler arasında en iyilerinden belki ilk ikide yer alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,041
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri