İninal yerine kart önerisi

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
946
Dostlar merhaba 16 yaşındayım ve kart lazım. Veli izni olmadan online alışveriş için önereceğiniz kart var mıdır ? Papara var ama ailem hem teknolojiden çok anlıyor hemde uga buga. Anlamalarını istemiyorum bu yüzden Şok-A101 gibi yerlerden alınsa daha iyi olur.

Dostlar merhaba 16 yaşındayım ve kart lazım. Veli izni olmadan online alışveriş için önereceğiniz kart var mıdır ? Papara var ama ailem hem teknolojiden çok anlıyor hemde uga buga. Anlamalarını istemiyorum bu yüzden Şok-A101 gibi yerlerden alınsa daha iyi olur.
papara harici nays

papara harici nays
ve kartına ihtiyacın yok qr kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak ya okumadan hemen papara yazmış piyangodan mı çıkıyonuz siz aga ?
yorumumu düzenledim eksik yazmıştım

Fups, A101 hadi

İnternetten alışveriş yapabiliyor muyum ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fups ne hocam hiç duymadım.
onu araştırman lazım belli bir limiti var mı bilmiyorum kısıtlı kullanıldığını biliyorum sadece fups mantıklı veya hadi kart arkadaşın dediği gibi

onu araştırman lazım belli bir limiti var mı bilmiyorum kısıtlı kullanıldığını biliyorum sadece fups mantıklı veya hadi kart arkadaşın dediği gibi
Hangisi daha güvenli ? Yakınımda A101 var gidip alabilirim. Hangisi daha kolay ? Steam indirimleri bitmek üzere hemen sepetimi onaylamam lazım.

A101 hadi var bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,678
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri