MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 702
8300 TL di dün 9000 yaptılar bugünde 10k yapmışlarDell monitöre zam geldi. Şimdi ne yapacağım?
8300 TL di dün 9000 yaptılar bugünde 10k yapmışlarDell monitöre zam geldi. Şimdi ne yapacağım?
Bütçemi çok aşıyor hocam maalesef. Başka öneriniz var mıdır?Hocam bütçe az daha genişlerse buna bakabilirsiniz
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam böyle şeyler insanın moralini bozan ve soğutan şeyler fakat ekonomi gereği katlanacağız diyelim. Ölü piksel testlerini internetten yapsam net bir şekilde anlayabilir miyim? Bir de hepsiburada direkt olarak değişim sağlar mı?Hocam o halde en temizi hepsiburadadaki lenovobende ondan sipariş vereceğim ölü pixel çıkarsa biraz uğraşacağız
Tamamdır, teşekkür ederim.Tabi kendiniz görürsünüz ölü pixel çıkarsa değişim konusunda pek fikrim olmasada ölü pixel var diye değil de normal bir iadeymiş gibi yapılırsa sorun olacağını sanmam
Samsung odyssey g65b var kendi sitesinde öğrenci indirimi ile 9700 tl ye geliyor araştırıp seçeneklerine ekleyebilirsin. Ben kullanıyorum memnunum. Bütçeyi biraz aşıyor amaBu ürün diğerlerine göre nasıldır?
Bütçeyi aşıyor hocam.Samsung odyssey g65b var kendi sitesinde öğrenci indirimi ile 9700 tl ye geliyor araştırıp seçeneklerine ekleyebilirsin. Ben kullanıyorum memnunum. Bütçeyi biraz aşıyor ama
Lenovo olanı pek onermiyorlar. Diğer monitörleri bilmiyorum.Bütçeyi aşıyor hocam.
G50D
VX2758A
R27QE
Şimdilik bu üçü arasındayım. Siz olsanız ne yapardınız? Farklı önerileriniz var mıdır bu bütçe aralığında?