S serisinden cogunlukla yeni ve yazilimi guncellemesi iyi kac sene goturur full oyun oynayacam fan da alipS serisi daha iyi olur oyun optimizasyonu açısından ama bu fiyata Samsung nezdinde A55'den iyisini bulman zor
Paran varsa S24 FE al Samsung Türkiye'nin kendisi 24,000₺'ye satıyor. 5-6 yıl kullanırsın. Benim gördüğüm kadarıyla telefondan sosyal medya platformlarında oyun oynayıp yayın yapanların çoğu Samsung kullanıyorS serisinden cogunlukla yeni ve yazilimi guncellemesi iyi kac sene goturur full oyun oynayacam fan da alip
Oynadigim oyunda 60 fps ve eskihttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s21-fe-5g-snapdragon.html olabilir fakat batarya yönünden sıkıntılı çok güçlü bir işlemci olarak çıktı
O kadar param yokParan varsa S24 FE al Samsung Türkiye'nin kendisi 24,000₺'ye satıyor. 5-6 yıl kullanırsın. Benim gördüğüm kadarıyla telefondan sosyal medya platformlarında oyun oynayıp yayın yapanların çoğu Samsung kullanıyor
hocam oynadığın oyunda a55 120 veriyorsa bunun 144 vermesi lazım işlemcisi daha iyi daha stabil cihazOynadigim oyunda 60 fps ve eski
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar param yok
Eskiliginden dolayi muhtemelen guncelleme ve optimizasyon sorunundanhocam oynadığın oyunda a55 120 veriyorsa bunun 144 vermesi lazım işlemcisi daha iyi daha stabil cihaz
Hmm neye dyaanarak dediniza55 in ekranı kamerası renkleri soluk görmeden almayın
Kesin degilmiBu bütçeye en mantıklısı.
kendim gidip baktım beğenmedim almadımEskiliginden dolayi muhtemelen guncelleme ve optimizasyon sorunundan
Hmm neye dyaanarak dediniz
Kesin degilmi