Nedir bu valoranttan çektiğim

Gamer Boy olunca kız mı düşüyorumuş? Gamer Boy um diyenler daha 13 yaşında Witcher bile oynanamış kişiler.

Kusura bakmasınlar ama Witcher serisini bitirmeyen kendine Gamer Boy demesin.
Hocam cod serisini bitirdim oluyor mu

Arkadaşın oyununa sürekli Troll insanlar gelip sinir ediyormuş, arkadaş ise yetkiliye başvurmak istiyor.
Hmm aslında bunu engelleyemzsin banada geliyor altın 2 oldum ve hala troller geliyor bunu engelleyemzsin sanırım

Hmm aslında bunu engelleyemzsin banada geliyor altın 2 oldum ve hala troller geliyor bunu engelleyemzsin sanırım
Ben golddan bronza düştüm her el biri gelip beni yakat söver

Arkadaşlar 2 dk önce maçım bitti
2 pre biri pho almış biri raze
Çatışma anında bir anda pho beni yakıyor
Razede bombasını bilinçli bir şekilde bana atıyor
Oyun başlarken raze c4 ünü bana fırlatıyor
Phoda q sumudur ateş topu atıyor
Riot destek bakmıyor bu konu hakkında kime gidersem bu çarelerle uğraşırlar
1 aydır haftada 1 kez ya lol ya da bu oyundan foruma konu açıyorum
Lütfen bana yetkili kişilere ulaşmam için yardım edin
CSGO oyna net

Gamer Boy olunca kız mı düşüyorumuş? Gamer Boy um diyenler daha 13 yaşında Witcher bile oynanamış kişiler.

Kusura bakmasınlar ama Witcher serisini bitirmeyen kendine Gamer Boy demesin.
Ne alaka kankam bende witcher oynamadım ama kendime gamerboy demiyorum ama hayatım boyunca fps oyunları oynadım ama beni gamer boy olarak sayıyor çevrem bide bu kızları abartmayın be bro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum

Ne alaka kankam bende witcher oynamadım ama kendime gamerboy demiyorum ama hayatım boyunca fps oyunları oynadım ama beni gamer boy olarak sayıyor çevrem bide bu kızları abartmayın be bro

Katılıyorum
Preminium değilim nova 3 tüm mevlana geliyor

Katılıyorum
Lafın gelişi diyorum*

Katılıyorum
Her hafta başka bir kızla tanışan ve tipimi attığımda kaçıran bir tipim, oyun oynamaktan daha çok forumlarda vakit geçirdiğim için insanları etkileme konusunda başarılı olsamda gerçek hayatta kendini bir halt sanan ve tek oynadığı oyun türü FPS olan birinin benden daha önde görülmesi biraz can sıkıyor. Çocuğun PC'sini ben topladım.

Her hafta başka bir kızla tanışan ve tipimi attığımda kaçıran bir tipim, oyun oynamaktan daha çok forumlarda vakit geçirdiğim için insanları etkileme konusunda başarılı olsamda gerçek hayatta kendini bir halt sanan ve tek oynadığı oyun türü FPS olan birinin benden daha önde görülmesi biraz can sıkıyor. Çocuğun PC'sini ben topladım.
Görülmesi derken? Ben kendimi bir halt sanmıyorum

Görülmesi derken? Ben kendimi bir halt sanmıyorum
Size hitafen söylemiyorum, alınmayın boşverin anlatamadım belki başka konuda tekrar yaknırım, iyi forumlar!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,614
Üyeler
189,881
Son üye
orthros
Geri