Neler Yeni

Adam akilli oyun cikmiyor?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Berkay
2025 yilina girdigimizden beri adam gibi oyun cikmiyor sanki ya. Tek oyun kingdom come 2 oldu. Cok sevdim ve 1 hafa boyunca falan oynayip bitirdim ama bir o var yani baska bir oyun cikmadi bana hitap eden. Gecen AC Shadows cikti ama hic sarmadi. Cok siradan bir oyun gibi geldi. AC den 1 ay once de Avowed diye bir oyun cikmisti. Skyrim benziyor diye baya heyecanlanmistim ama o da ayni sekilde hic sarmadi beni.

Yeni yil zami yemeden aralik ayinda PC dizelim dedik bos bos evde duruyor PC, oyun yok oynayacak :D Sizlerde durum nasil ne yapiyorsunuz. ne oynuyorsunuz? Su sikici ve karisik ulke gundeminde bari biraz da olsa eglenmek istiyor insan ama o da yok maalesef.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Onur Erçakır
49 adet oyun yüklü. 2TB yer kaplıyor. Ölümüne oyun oynuyorum ama yetişemiyorum. Filmlerden zaten bahsetmek bile istemiyorum. Oynayacak oyun bulamamanın imkanı yok. Demek ki artık oyun yaşın geçmiş.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Vahit Sarıkaya
2025 yilina girdigimizden beri adam gibi oyun cikmiyor sanki ya. Tek oyun kingdom come 2 oldu. Cok sevdim ve 1 hafa boyunca falan oynayip bitirdim ama bir o var yani baska bir oyun cikmadi bana hitap eden. Gecen AC Shadows cikti ama hic sarmadi. Cok siradan bir oyun gibi geldi. AC den 1 ay once de Avowed diye bir oyun cikmisti. Skyrim benziyor diye baya heyecanlanmistim ama o da ayni sekilde hic sarmadi beni.

Yeni yil zami yemeden aralik ayinda PC dizelim dedik bos bos evde duruyor PC, oyun yok oynayacak :D Sizlerde durum nasil ne yapiyorsunuz. ne oynuyorsunuz? Su sikici ve karisik ulke gundeminde bari biraz da olsa eglenmek istiyor insan ama o da yok maalesef.
Yaş bir noktaya gelince demek ki böyle oluyor. Pcyi açıp youtubeye giriyorum oyun falan hak getire 😂

Clayz

80+ Silver

valla aslında zıbılyon tane oyun var bırbırınden kalıtelı farklı tarzda ama oynayası gelmıyo ınsanın artık yanı bır zaman sonra sarmıyor hıcbırsey

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
GTA 6 yüzünden olabilir. Kimse çıkaracağı oyunun GTA'nın gölgesinde kalmasını istemez haliyle.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
49 adet oyun yüklü. 2TB yer kaplıyor. Ölümüne oyun oynuyorum ama yetişemiyorum. Filmlerden zaten bahsetmek bile istemiyorum. Oynayacak oyun bulamamanın imkanı yok. Demek ki artık oyun yaşın geçmiş.
Yaş bir noktaya gelince demek ki böyle oluyor. Pcyi açıp youtubeye giriyorum oyun falan hak getire 😂
Hocam o kadar yasli degiliz ya :D 24 cok mu? Bence ideal. Project Zomboid aldim gecen gun indirimden. Merak ediyordum. O sardi baya. Onun disinda pek yok ilgimi ceken maalesef.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Vahit Sarıkaya
Hocam o kadar yasli degiliz ya :D 24 cok mu? Bence ideal. Project Zomboid aldim gecen gun indirimden. Merak ediyordum. O sardi baya. Onun disinda pek yok ilgimi ceken maalesef.
Senin yaş tam zamanı bence. Ben 29 oldum aslında bu da geç değil de. Arkadaşlarla girip bir şeyler oynamayı daha çok seviyorum. Birde witcher3 rdr2 gibi oyunlardan sonra diğerleri sarmadı. Yeni oyunlardan neler var kaliteli :)

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,333
İsim
Ali
Valla eski oyunları bulamıyoruz. BF4 ten sonra çok keyif alamadım. NFS desen eski duygusunu kaybetti. Üç beş oyun var hikaye bitince yapacak bir şey kalmıyor. Oyun yaşı değil hikaye tabanlı oyun sayısı cidden çok az.

GTA VI olmasa harbiden makine kurmaya gerek yok.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla eski oyunları bulamıyoruz. BF4 ten sonra çok keyif alamadım. NFS desen eski duygusunu kaybetti. Üç beş oyun var hikaye bitince yapacak bir şey kalmıyor. Oyun yaşı değil hikaye tabanlı oyun sayısı cidden çok az.

Hep online oyunlar cikiyor son donemlerde. 1 hikayeli cikiyorsa 3 online.

• Beğen
Reaksiyonlar: VS07

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
Oyna valonu otur evinde yaa :) oyun dediğin gerçek zamanlı online keyif verir. Npc tokatlamak bana hiç keyif vermiyo şahsen. Hikayesi cartı curtu tamam da online daha iyi gene de. Sıkmıyor en azından. Valo olmasa pc dizmezdim şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen hikayeli dediğin de gta 6 gibi heyecan verecek. Diğerleri hep boş. Bu işi en iyi yapan firma rockstar.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Berkay
Oyna valonu otur evinde yaa :) oyun dediğin gerçek zamanlı online keyif verir. Npc tokatlamak bana hiç keyif vermiyo şahsen. Hikayesi cartı curtu tamam da online daha iyi gene de. Sıkmıyor en azından. Valo olmasa pc dizmezdim şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen hikayeli dediğin de gta 6 gibi heyecan verecek. Diğerleri hep boş. Bu işi en iyi yapan firma rockstar.
Valo yerine LoL tercih ederim ama onu da 10 kusur yildir oynadigim icin sikildim ya. Soyle guzel bir mmorpg falan cikarsa akabilir aslinda.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,085
İsim
Selim

Dune awakening oyununu bekliyorum bende ön sipariş verdim

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Alperen Yılmaz
Hala last of us part 3 bekliyorum

Top Bottom