The King of Comedy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
yanlış hatırlamışım 1865 tl gelmiş, yeni taşındım limit aşmamışımdırhocam siz geçen sene 5000kwh limitini aştınız mı
yanlış hatırlamışım 1865 tl gelmiş, yeni taşındım limit aşmamışımdırhocam siz geçen sene 5000kwh limitini aştınız mı
siz aşmadıysanızda geçen sene aşan kiracıdan ötürü sorun yaşama şansınız yok mu yıllık 5000 kwh limiti aşınca zamlı ödeme mevzusu gibi bişey var sanırsam ondan böyle gelmiş olma ihtimali var mı sizinde ?yanlış hatırlamışım 1865 tl gelmiş, yeni taşındım limit aşmamışımdır
benden önce tek kadın polis oturmuş , o da aşmamıştır bizim binada farklı olay var sanırım diğerlerinin faturalarına baktım fix 200,00 gelmiş kuruş bile fark etmez misiz aşmadıysanızda geçen sene aşan kiracıdan ötürü sorun yaşama şansınız yok mu yıllık 5000 kwh limiti aşınca zamlı ödeme mevzusu gibi bişey var sanırsam ondan böyle gelmiş olma ihtimali var mı sizinde ?
peki geçen sene 5000 kwh geçince ben her ay zamlı mı ödeyeceğim nasıl olacak bu iş ben tam anlamadım 417 kwh aşınca zamlı ödeniyor deniyor ama ben bu ay 325.09 kwh harcamışım yani bir garipsedim fiyatlandırmayı çözmeye çalışıyorum1.290 geldi bu ay. Geçen yıl sınırı aşmadım. Her hafta araba şarj ederim. Evdede gün içinde oldukça fazla alet çalışıyor.
890 gibi geliyor her ayHerkese selam evde bir tartışma sürdürüyoruz bu konu hakkında sizinlede paylaşmak istedim evde 4-5 saat çalışan 2 TV, 1 PC, 1 laptop var bunlar haricinde gündelik çamaşır m. , bulaşık m. , ampul vb. herkesin kullandığı cihazlar var bu ay 1400 TL fatura gelirken geçen ay 800 TL gelmişti şirketteki arkadaşlara sorunca normal olduğunu söylediler hatta daha fazla gelen bile vardı ama validenin çalıştığı iş yerinde bir arkadaşıda 500 gelmiş demiş ben açıkcası inanamadım ama bu nasıl oluyor farklı bişeyde yapmıyoruz klima falanda yok her ay ki gibi normal bir kullanım sergilememize rağmen bu şekilde bir fatura gelmiş bizde bu durumdan şüphelendik ondan sizlere soruyorum sizinkiler ne kadar geliyor ve normal mi bu fiyatlar
sizin ki baya garip hocam bence siz bir kullandığınız elektrik firmasını sorun herkese 200 size baya fazla gelmesi saçma bayabenden önce tek kadın polis oturmuş , o da aşmamıştır bizim binada farklı olay var sanırım diğerlerinin faturalarına baktım fix 200,00 gelmiş kuruş bile fark etmez mi
hocam güzel bir düşüş yapmışsın aylık 50kwh düşürmüşsünz bu sayede ama aklıma takılan soru şu ben şimdi geçen yıl 5000 kwh aştım ve bundan ötürü mü bu ay zamlı fatura geldi bana geçen ay 800 tl gelen fatura geçen ay 332.66 kwh harcamışım 795 TL gelmiş bu ay 325.09 harcamışım daha az harcamama rağmen 1407 tl fatura gelmiş anlamaya çalışıyorum durumu bu zam neden veya ne zamana kadar bu zamlı tarifeden ödeyeceğim 5000 kwh geçtiysemAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2020 yılında ise yani akıllı priz vs kullanmaya başlamadan önceki aylık tüketimlere bakın.
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir diagram var.hocam güzel bir düşüş yapmışsın aylık 50kwh düşürmüşsünz bu sayede ama aklıma takılan soru şu ben şimdi geçen yıl 5000 kwh aştım ve bundan ötürü mü bu ay zamlı fatura geldi bana geçen ay 800 tl gelen fatura geçen ay 332.66 kwh harcamışım 795 TL gelmiş bu ay 325.09 harcamışım daha az harcamama rağmen 1407 tl fatura gelmiş anlamaya çalışıyorum durumu bu zam neden veya ne zamana kadar bu zamlı tarifeden ödeyeceğim 5000 kwh geçtiysem
Merhaba hocam aynı durum bendede var geçen ay 1023 kwh kullanım var ( doğalgaz yok çift klima çalışıyor bilgisayar ve diğer evde olan Standart elektronik eşyalar çalışıyor. ) 2930 tl gelmişti. Bu ay 837 kwh kullanım var 3190 tl fatura geldi.hocam güzel bir düşüş yapmışsın aylık 50kwh düşürmüşsünz bu sayede ama aklıma takılan soru şu ben şimdi geçen yıl 5000 kwh aştım ve bundan ötürü mü bu ay zamlı fatura geldi bana geçen ay 800 tl gelen fatura geçen ay 332.66 kwh harcamışım 795 TL gelmiş bu ay 325.09 harcamışım daha az harcamama rağmen 1407 tl fatura gelmiş anlamaya çalışıyorum durumu bu zam neden veya ne zamana kadar bu zamlı tarifeden ödeyeceğim 5000 kwh geçtiysem
siz aylık ama 417 kwh aşmışsınız hocam ben 330 seviyelerinde geziyorum ondan bana fazla gelmesi şaşırttı bu zamın geçen seneki 5000 kwh sınırı aşmam ile alakası mı var onu anlamaya çalışıyorum ama şimdi bakınca geçen ay da aşmanıza rağmen fazla gelmiş büyük ihtimal sizde benim gibisiniz 5000 sınırını geçenlerdensiniz ondan bu ay yansıyor sanırsam herkese sktt mevzusu aşırı canımı sıktı bu durum bu kadar fazla görünce ne yapıcam bilmiyorum %75 oranında zam yemesi aşırı fazla geldiMerhaba hocam aynı durum bendede var geçen ay 1023 kwh kullanım var ( doğalgaz yok çift klima çalışıyor bilgisayar ve diğer evde olan Standart elektronik eşyalar çalışıyor. ) 2930 tl gelmişti. Bu ay 837 kwh kullanım var 3190 tl fatura geldi.