efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,350
devlet sorun ya allah kolaylık versin.Valla devlette oluyorum ben böyle devam etcez devlet gerçekten berbat etmediğim azar kalmadı sbaahtan beri
devlet sorun ya allah kolaylık versin.Valla devlette oluyorum ben böyle devam etcez devlet gerçekten berbat etmediğim azar kalmadı sbaahtan beri
Valla hocam benim dişlerde pek sorun yokta aile git git korkuttu şimdi cezasını çekiyorum umrumda değil pek eski haline donsede sıkıntı değil benimki daha kötü olmasın yeterdevlet sorun ya allah kolaylık versin.
daha kötü olmaz diye umuyorumValla hocam benim dişlerde pek sorun yokta aile git git korkuttu şimdi cezasını çekiyorum umrumda değil pek eski haline donsede sıkıntı değil benimki daha kötü olmasın yeter
devlet dıs telı takıyormu?Valla devlette oluyorum ben böyle devam etcez devlet gerçekten berbat etmediğim azar kalmadı sbaahtan beri
Evet ama 18 yaşından önce başladım bendevlet dıs telı takıyormu?
Hocam plak takıldı bi sene takilacak galiba 6 ay sonra sadece geceleri ve arkaya tel atilmayacagini söyledi gerek yokmuş benim dislerimedaha kötü olmaz diye umuyorum
anladım pekı hocam dıs telı takalı ne kadar olduEvet ama 18 yaşından önce başladım ben
1.5 sene civarı oldu herhalde ama benim dişlerimde pek bişey yoktu hatta susam öncekiyle pek farkıda yok aile kotkuttu ilerde öyle olur böyle olur diye ondan dolayı yaptırmıştımanladım pekı hocam dıs telı takalı ne kadar oldu
hocam benımde ust dıslerımın arası bos bırde onde bır dıs gerıde gıdıcemde devlet sıra vermıyo ozel cok ucuk rakkamlarda valla sen yıne ıyı yapmıssın tedbır tedbırdır1.5 sene civarı oldu herhalde ama benim dişlerimde pek bişey yoktu hatta susam öncekiyle pek farkıda yok aile kotkuttu ilerde öyle olur böyle olur diye ondan dolayı yaptırmıştım
Hocam develt öyle bizede 6 ay sonra flan çağırmışlardi sira veriyorlar sıranı bekliyorsun bayahocam benımde ust dıslerımın arası bos bırde onde bır dıs gerıde gıdıcemde devlet sıra vermıyo ozel cok ucuk rakkamlarda valla sen yıne ıyı yapmıssın tedbır tedbırdır
Kral bu plak nasıl temiz tutar ve temizlerim çıkmıyor birde andır ağzımdandaha kötü olmaz diye umuyorum
Tam anlayamadım ama plak icin ayrı bir diş fircasi kullanın ve sabunla yikayinKral bu plak nasıl temiz tutar ve temizlerim çıkmıyor birde andır ağzımdan
Hafta bir yapsam olur herhalde zaten dişlerimi sürekli temiz tutuyorum her çıkarıldığınmdada duruluyorumTam anlayamadım ama plak icin ayrı bir diş fircasi kullanın ve sabunla yikayin
Dış macunuyla yapmayın asindirir