Neler Yeni

Sistemim için upgrade önerisi.

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Oğulcan
Selamlar, sistemim için upgrade önerisine ihtiyacım var. Sistemi satıp sıfırdan farklı bir sisteme geçmek mi mantıklı yoksa ufak değişiklikler yeterli midir? Şimdiden teşekkürler.
MSI H510M Pro
I5 10400F
GSkill RipjawsV 16x2 32Gb Ram
Asus ROG Strix 3060 12GB
Samsung 980 Pro 2TB Heatsink
MSI MPG A650F 650W 80+ Gold
Xpg Valor Air

Son düzenleme:

1905

80+ Silver
bütçeniz nedir ? yeterli bütçeniz varsa satıp am5 geçmek çok mantıklı olur.

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Oğulcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeniz nedir ? yeterli bütçeniz varsa satıp am5 geçmek çok mantıklı olur.
Eğer ki yeni sisteme geçeceksem 50yi zorlayabilirim ama sorun şu ki çok oyun oynayacak zamanım yok açıkcası sürekli nöbetteyim, bir tek haftasonu oynayabiliyorum. Bu yuzden yeni sisteme geçip geçmemek arasında çok gidip geliyorum. Fakat Rust oynarken arada drop yiyorum bu da beni sistemden soğutuyor…

1905

80+ Silver
Eğer ki yeni sisteme geçeceksem 50yi zorlayabilirim ama sorun şu ki çok oyun oynayacak zamanım yok açıkcası sürekli nöbetteyim, bir tek haftasonu oynayabiliyorum. Bu yuzden yeni sisteme geçip geçmemek arasında çok gidip geliyorum. Fakat Rust oynarken arada drop yiyorum bu da beni sistemden soğutuyor…
50k bütçeniz varsa tabii ki satın am5 toplayın hocam. sisteminizin ederini bilmiyorum ama 12-13k ettiğini varsayarsam 60k ya belki rx9070li 2.el sıfır karışık bir şeyler toplanabilir. üst düzey sistemlerde piyasayı takip etmediğim için pek yardımcı olamayacağım.

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Oğulcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50k bütçeniz varsa tabii ki satın am5 toplayın hocam. sisteminizin ederini bilmiyorum ama 12-13k ettiğini varsayarsam 60k ya belki rx9070li 2.el sıfır karışık bir şeyler toplanabilir. üst düzey sistemlerde piyasayı takip etmediğim için pek yardımcı olamayacağım.
Dediğim gibi eğer ki yeni sisteme geçmem gerekirse bütçem 50k… ama onun dışında kendisiyle özel bir bağımız oluştu, iki yıldır benimle hala acaba bir yerden tutabilir miyim düşüncesi var…

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Elinizdeki sistem için daha çok yükseltme seçeneği yok gibi hocam en fazla ekran kartı ve işlemci değişirsiniz ama o masrafa değmez bence en güzeli sistemi satıp sıfır bi sistem dizmek.

1905

80+ Silver
Dediğim gibi eğer ki yeni sisteme geçmem gerekirse bütçem 50k… ama onun dışında kendisiyle özel bir bağımız oluştu, iki yıldır benimle hala acaba bir yerden tutabilir miyim düşüncesi var…
hepsini satmanıza gerek yok. öyle aman aman bir performans beklemiyorsanız işlemci anakart ram ve ekran kartını değiştirin. 650w psu bi noktaya kadar yetecektir.

asko56

80+ Gold
Selamlar, sistemim için upgrade önerisine ihtiyacım var. Sistemi satıp sıfırdan farklı bir sisteme geçmek mi mantıklı yoksa ufak değişiklikler yeterli midir? Şimdiden teşekkürler.
MSI H510M Pro
I5 10400F
GSkill RipjawsV 16x2 32Gb Ram
Asus ROG Strix 3060 12GB
MSI MPG A650F 650W 80+ Gold
Xpg Valor Air
dostum senin artık oyun oynama devrin bitmiş artık senin pc degil konsola geçmen lazım nöbetten geldiginde yayılarak oyun oynayacaksın geçicek gidicek böylece oyunlara dinlendigin sıra daha fazla vakit harcayabilirsin haftasonu haricinde

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Bence hepsini satsa daha kolay alıcı bulur.
hepsini satmanıza gerek yok. öyle aman aman bir performans beklemiyorsanız işlemci anakart ram ve ekran kartını değiştirin. 650w psu bi noktaya kadar yetecektir.

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Oğulcan
Sanırsam sistemi komple değişecek gibiyiz, ne kadar edebilir acaba benim sistemim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum senin artık oyun oynama devrin bitmiş artık senin pc degil konsola geçmen lazım nöbetten geldiginde yayılarak oyun oynayacaksın geçicek gidicek böylece oyunlara dinlendigin sıra daha fazla vakit harcayabilirsin haftasonu haricinde
Konsolum var fakat bilgisayarın verdiği hazzı vermiyor asla, arkadaşlarımla rust oynuyoruz sadece bir de arada gündemdeki oyunlar…

asko56

80+ Gold
Sanırsam sistemi komple değişecek gibiyiz, ne kadar edebilir acaba benim sistemim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konsolum var fakat bilgisayarın verdiği hazzı vermiyor asla, arkadaşlarımla rust oynuyoruz sadece bir de arada gündemdeki oyunlar…

o zaman elindeki anakart ve işlemciyi satacaksın

amd b550 anakart ve ryzen 5600 işlemci alıcaksın devam ediceksin fazla para harcamadan geçip gidicek

asko56

80+ Gold
Mantıklı bir seçenek olabilir, işlemci için soğutucu almam gerekecek mi?
evet zaten piyasada populer olan am4 destekli sogutucuyu alarak 10 bin tl nin altıan getirirsin geçer gider

Top Bottom