cansux 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 195 Dahası Reaksiyon skoru 40 Yaş 23 İsim Cansu Instagram cansuofcx Discord cansuxw Çarşamba, 13:03 #1 Merhaba, modemi her kapatıp açtığımda ping değerlerim artıyor veya azalıyor. İlk defa böyle bir olay yaşıyorum ve karşılaşıyorum. Fikri olan varmıdır acaba.
Merhaba, modemi her kapatıp açtığımda ping değerlerim artıyor veya azalıyor. İlk defa böyle bir olay yaşıyorum ve karşılaşıyorum. Fikri olan varmıdır acaba.
cansux 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 195 Dahası Reaksiyon skoru 40 Yaş 23 İsim Cansu Instagram cansuofcx Discord cansuxw Çarşamba, 14:38 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MysterionKM yazmış: IP adresin değiştiği için. Devamı için tıklayın... Önceden böyle bir durum yoktu ama.
MysterionKM yazmış: IP adresin değiştiği için. Devamı için tıklayın... Önceden böyle bir durum yoktu ama.
bahtsızkarakter 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1,920 Dahası Reaksiyon skoru 712 İsim Alperen Yılmaz Çarşamba, 14:40 #4 cansux yazmış: Önceden böyle bir durum yoktu ama. Devamı için tıklayın... İlk önce müşteri hizmetleri sonra forum
cansux yazmış: Önceden böyle bir durum yoktu ama. Devamı için tıklayın... İlk önce müşteri hizmetleri sonra forum