Neler Yeni

Garanti servisi ücreti istiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet günaydın
En az 5 defa Logitechten garantiden ürün aldım. Kendim ve arkadaşlarım için. Mailine gümrük tarafından PDF bir belge gelmesi lazım. O belgeyi faturasız garanti değişim ürünüdür ücret ödenmemiştir diye not düşersen geçer. Hiçbir şey yapmadıysan geçmemesi normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmediğimiz konu olsa neyse de prosedür bilmezseniz geçmez tabi kafasina göre bir şey yapmazlar😄
Ben ilk defa böyle bişey ile karşılaşıyorum yurtdışından bişey almadım ücretsiz olarak şöyle ben logitech e yazdım onlarda ücretsiz olarak kulaklık sundu kabul ettim ups kargo ile gönderdiler takip kodu felan geldi gümrük işlemleri için bi link geldi tc isim soyad il ilçe adres en sonda telefon ve ürüne ait fatura istendi fatura olmadı için işlem yapamadım öyle kaldı vekil felan atmam gerektiği ve fatura istendi gümrükden de herhangi bi pdf belge vs gelmedi ups şirketini aradım almicamı felan söyledim

Mithril

80+ Silver
Ben ilk defa böyle bişey ile karşılaşıyorum yurtdışından bişey almadım ücretsiz olarak şöyle ben logitech e yazdım onlarda ücretsiz olarak kulaklık sundu kabul ettim ups kargo ile gönderdiler takip kodu felan geldi gümrük işlemleri için bi link geldi tc isim soyad il ilçe adres en sonda telefon ve ürüne ait fatura istendi fatura olmadı için işlem yapamadım öyle kaldı vekil felan atmam gerektiği ve fatura istendi gümrükden de herhangi bi pdf belge vs gelmedi ups şirketini aradım almicamı felan söyledim
hocam siz hatayı kargo şirketine durumu açıklamayarak yapmışsınız. kargo şirketini arayıp durumu belirtin onlar bir çözüm bulurlar muhtemelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet günaydın
hocam siz hatayı kargo şirketine durumu açıklamayarak yapmışsınız. kargo şirketini arayıp durumu belirtin onlar bir çözüm bulurlar muhtemelen.
Reis kargo şirketini aradım söyledim fatura isteyin dedi logitechden sadece yada ups şirketini vekil atamam lazım sanırım ama genede ücret ödemem isteniyor

Mithril

80+ Silver
Reis kargo şirketini aradım söyledim fatura isteyin dedi logitechden sadece yada ups şirketini vekil atamam lazım sanırım ama genede ücret ödemem isteniyor
logitechin ürünü garanti kapsamında gönderdiğini yazan e postayı ss alıp pdf haline getirin ve ürünün yurt dışındaki güncel fiyatınıda ss alıp pdf haline getirip yollayın.
yanlış hatırlamıyorsam ben öyle yapmıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet günaydın
logitechin ürünü garanti kapsamında gönderdiğini yazan e postayı ss alıp pdf haline getirin ve ürünün yurt dışındaki güncel fiyatınıda ss alıp pdf haline getirip yollayın.
yanlış hatırlamıyorsam ben öyle yapmıştım.
Bu söyledinizi kargo şirketine mi yoksa gümrük e atmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet günaydın
yanlış hatırlamıyorsam ben

sanırım kargo şirketine idi
Aradım fakat 30 euroyu geçti için olmuyor gümrük verdigisi ödemeleri gönderici ödemeyi kabul edicek şekilde göndermişler eğer logitech öderse alabilirmişim o söyledinizi yapsam bile olmuyor dedi

En az 5 defa Logitechten garantiden ürün aldım. Kendim ve arkadaşlarım için. Mailine gümrük tarafından PDF bir belge gelmesi lazım. O belgeyi faturasız garanti değişim ürünüdür ücret ödenmemiştir diye not düşersen geçer. Hiçbir şey yapmadıysan geçmemesi normal.

Bilmediğimiz konu olsa neyse de prosedür bilmezseniz geçmez tabi kafasina göre bir şey yapmazlar😄
İşe yaramadım sizin söylediklerinizi beyan ettim fakat geçerliliği olmadını yasal ücreti geçti için olmuyormuş

Mithril

80+ Silver
Aradım fakat 30 euroyu geçti için olmuyor gümrük verdigisi ödemeleri gönderici ödemeyi kabul edicek şekilde göndermişler eğer logitech öderse alabilirmişim o söyledinizi yapsam bile olmuyor dedi

İşe yaramadım sizin söylediklerinizi beyan ettim fakat geçerliliği olmadını yasal ücreti geçti için olmuyormuş
sadece kulaklık pedi nasıl oluyorda 30 euroyu geçiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet günaydın

Mithril

80+ Silver

Reis pad değil ilk yazdım mesajda zaten söyledim şöyle pad olmadı için logitech bana pad yerine direk kulaklığın kendisini yolladı yeni ürün olarak
ben o kısmı tamamen gözden kaçırmışım hocam kb.
o kulaklığı unutun hocam. o ürünün gümrükten geçmesi içi gümrük müşaviri tutmanız lazım o da kulaklıktan daha pahalı olur.
önceden dediğim gibi logitech tarafına tekrar yazın garanti ile görüşmeleri için, bunun dışındada çok fazla seçeneğiniz yok

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerim deveci
Logitech Türkiye de kendi ofisini barındırmıyor mu?
Barındırıyorsa neden ofislerine gönderip oradan müşteriye göndermiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet günaydın
ben o kısmı tamamen gözden kaçırmışım hocam kb.
o kulaklığı unutun hocam. o ürünün gümrükten geçmesi içi gümrük müşaviri tutmanız lazım o da kulaklıktan daha pahalı olur.
önceden dediğim gibi logitech tarafına tekrar yazın garanti ile görüşmeleri için, bunun dışındada çok fazla seçeneğiniz yok
Evet en son seçenek o fakat şansımı denemek istedim bilen biri vardır diye her şey ödense bile bekleme para ıvır zıvır para çıkar diye söylüyorlar aslında benim konuyu açtımda sordum kısım yetkili servisin bende para istemesi evet dışarıda satılan ürün 400 tl iken adamlar bende 900 tl istiyor o parayı vermek istemiyorum ve hakem heyetine gitsem kazanırmıyım biliyorum yetkili servis para istemesi biraz tuhaf logitech bile yurtdışından ücretsiz kulaklık göndermişken bizim servis para talebi biraz komik,konu biraz saptı :)

Logitech Türkiye de kendi ofisini barındırmıyor mu?
Barındırıyorsa neden ofislerine gönderip oradan müşteriye göndermiyorlar
Güzel konuya değindiniz hiç aklıma gelmedi bi sormak lazım aslında ama yurtdışından ki gibi türkiye temsilcileri ne kadar ilgilenir bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,638
Üyeler
171,070
Son üye
MyNeX001
Top Bottom