🔥İndirim R5 7600X - RTX5070 - 32GB - 1TB - 240MM 56K₺

Arkadaş ben bu pc'yi alıyorum ya, uzun zamandır sağlam sistem bekliyordum sıvı soğutmalı, AMD işlemci nvidia ekran kartlı, ne diyorsunuz alınır mı? Heyencan yaptım şu an bile fjskgj. Bir de 12100f işlemci 3060 ekran kartlı sistemimi kaça satabilirim bunu alsam?

Beyler Bu Sisteme Çok İyi Fiyat diyenler ne yaşıyor Kafanız mı Güzel ?

Farkındamısınız bilmiyorum ama RTX 5070Tİ sistem değil bu Düz 5070'li Sistem bu

9070XT'li çok daha iyi Sistemi 56K'ya topluyordum ben

7500f + 9070xt pulseli sistem 50den gitti bence pahalı
Bide Mükemmel fiyat Diyip insanları manipüle edenler va

Konuyu Açan Arkadaş ve Fiyata çok iyi diyenler galiba Hâla RTX 5070'in ,RTX 4090 gücünde olduğunu sanıyor Jensen abi bunları güzel kandırmış.

Arkadaş ben bu pc'yi alıyorum ya, uzun zamandır sağlam sistem bekliyordum sıvı soğutmalı, AMD işlemci nvidia ekran kartlı, ne diyorsunuz alınır mı? Heyencan yaptım şu an bile fjskgj. Bir de 12100f işlemci 3060 ekran kartlı sistemimi kaça satabilirim bunu alsam?
Beklerim dersen ve paran. Türk lirasında değilse beklemek mantıklı. F/P sistem toplayan yok şuan eğer toplarlarsa daha iyisi kesin gelir

Beklerim dersen ve paran. Türk lirasında değilse beklemek mantıklı. F/P sistem toplayan yok şuan eğer toplarlarsa daha iyisi kesin gelir
tl'de param hocam faizden kuş yemi misali alıyorum dşlkfgjd. bekleyeyim mi o zaman. çok güzel gelmişti gözüme, diğer arkadaşlar da fiyat yüksek demiş sisteme göre, duraksadım şimdi :/

tl'de param hocam faizden kuş yemi misali alıyorum dşlkfgjd. bekleyeyim mi o zaman. çok güzel gelmişti gözüme, diğer arkadaşlar da fiyat yüksek demiş sisteme göre, duraksadım şimdi :/

Fiyatı yüksek diyen arkadaşlar daha ucuz 5070 hazır sistem önersinler?

Parçalar iyi sıvı soğutma dahil alınabilir;

bu varken buna bakılmaz gibi hocam

Yapıştır direkt geçen hafta vatandan aynı kasa
7500f, rtx 4070 48’e geldi. ( yükseltmeler ile)
Bunda sıvı soğutma ekstra + anakart iyi.
Gayet fp diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,331
Üyeler
175,194
Son üye
Drostt
Geri