BOYKOT İŞE YARICAK MI?

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,585

CHP'nin başlattığı boykot kampanyasına AKP'li gençlerden cevap geliyor, şimdi asıl soruya gelelim çok düz bir kafayla soruyorum çünkü detaylı konuşunca anlamıyorsunuz. AKP'nin oyları daha fazla olduğuna göre CHP nin yaptığı boykot şirketlere paramı kaybettirecek yoksa bu olaylardan sonra o listedeki şirketler daha çok ciro mu yapacak hadi yapın hesabı. Kağıt üzerinde ülkede AKP seçmeni daha fazla ve sizler boykot yaptıkça onlar daha çok alışveriş yapıyor. Çıkmaz loopa girin bakalım.
@MarcelGerard7 @GoodManSaul @ChristianSerratos
Böyle konuşuyoruz diye AKP li sananlar var arkadaşlar siz marjinal solsunuz biz sağcı değiliz.

Zaten ekonomiyi döndüren taraf gençler üniversite ögrencileri akp genç kesimden ne kadar oy alıyorda kar yapacaklar ?
Bunların çogu trol zaten ömründe kahve içmeyen adamlar kahve içmiş
bende bu kadar karşılık gelicek beklemiyordum nerdeyse katılmayan meslek grubu yok bir askerleri bilmiyorum

Ülkede hiç kimse tepki olarak alışveriş yapacak durumda değil. Özellikle AKP seçmeni.

Zaten ekonomiyi döndüren taraf gençler üniversite ögrencileri akp genç kesimden ne kadar oy alıyorda kar yapacaklar ?
bende bu kadar karşılık gelicek beklemiyordum nerdeyse katılmayan meslek grubu yok bir askerleri bilmiyorum
Sadece gençler gitse tam tepki yapamazlar zaten, fakat bizim dedelerin inadını bilirsin, karşılık evet fazla gelmiş izin alan bile var işinden.

Her dönemde nesline ihanet eden bozuk tohumlar çıkacaktır. Bu dönemde de var elbet ama artık azınlıkta.

Ülkede hiç kimse tepki olarak alışveriş yapacak durumda değil. Özellikle AKP seçmeni.
%50 Katılıyom sana çünkü gençlik kollarına giren AKP genci köşeyi dönüyor. Siyaset okuyorsan torpilden direkt yükseliyorsun.

benim imkanım olsa bende gidicem en yakın yer izmir oda 2 saat
Olay aslında boykot felan değil benim gözümde, benim kızdığım şey Türk milletini çok saçma şeylerle oyalıyorlar, ben milliyetçi gözüyle bakıyorum ben gençlerin bu halde olmasına üzülüyorum aksine hepimiz bir olmalıyız, Asgari ücret açıklandığında sokağa çıkmayan çocuklar ekrem için sokağa çıkıyor buna kızıyorum işte. Madem ocağınızdaki yemeği düşünüyorsunuz ozaman toplu çıkacaktık, böyle olmazki taraflı şekilde sokağa çıkarsan karşı taraftan tepki alır ülkeyi iç savaşa sürüklersin şuan yapılan her şey yanlış bana göre, Tepki meclise gösterilmeliyken yine ikiye bölündü ülke.

%50 Katılıyom sana çünkü gençlik kollarına giren AKP genci köşeyi dönüyor. Siyaset okuyorsan torpilden direkt yükseliyorsun.

Güzel kardeşim o dediğin olay 12-13 sene önceydi. Artık herhangi biri sırf gençlik kollarına ya da ilçe teşkilatına girdi diye bir yerlere kapak atmıyor. En fazla mitingten mitinge kalabalık yaptığı için ekmek arası + su alıp öğünü çıkartır. Pastadaki pay sadece nüfuzlu kişiler için ayrılmış.

Güzel kardeşim o dediğin olay 12-13 sene önceydi. Artık herhangi biri sırf gençlik kollarına ya da ilçe teşkilatına girdi diye bir yerlere kapak atmıyor. En fazla mitingten mitinge kalabalık yaptığı için ekmek arası + su alıp öğünü çıkartır. Pastadaki sadece nüfuzlu kişiler için ayrılmış.
Emin misin, benim şehrimde 2024 mart seçimlerine kadar torpilin haddi hesabı yoktu, AKP li liseden arkadaşım 1 kuruş ödemeden türkiyeyi geziyordu, artistliğini yaptı herkese, 13 sene diyorsun da 13 yıl önce AKP ile şimdiki aynı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,676
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri