Şu sıralar aktif olarak hangi oyunları oynuyorsunuz?

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Aktif olarak hangi oyunları oynuyorsunuz dostlar? Eğer benim gibi oyun kıtlığı yaşayanlar varsa belki fikir vermiş oluruz birbirimize.

Ben şu anda AC Shadows oynamaya çalışıyorum ancak çok sarmadı. Zor devam ediyorum.

Onun dışında aktif olarak en çok oynadığım oyun, bahar indiriminden aldığım Project Zomboid oldu. Gayet eğlenceli.

Son olarak Warhammer 40K Rouge Trader oyununu almıştım. BG3 seven biri olarak ona benziyor diye ama henüz başlayacak enerjiyi bulamadım kendimde.

Sisde durumlar nasıl? Neler oynuyorsunuz?

Hikayeli ne oynadın?
- TLOU
- DYİNG LİGHT 2
- UNCHARTED 4
- CYBERPUNK 2077
- GOW
- GOW RAGNERÖK
- LİFE İS STRANGE SERİSİ
- TOMB RAİDER 2013 VE SONRASI
- BEYOND TWO SOULS
- DETROİD
- TİTANFALL 2
bunları oynamadıysan tavsiye ederim hepsi de müthiş oyunlar.

Alın the walking dead definite 50 saat hayatınızın en iyi hikayeli oyununu oynayın

Hikayeli ne oynadın?
- TLOU
- DYİNG LİGHT 2
- UNCHARTED 4
- CYBERPUNK 2077
- GOW
- GOW RAGNERÖK
- LİFE İS STRANGE SERİSİ
- TOMB RAİDER 2013 VE SONRASI
- BEYOND TWO SOULS
- DETROİD
- TİTANFALL 2
bunları oynamadıysan tavsiye ederim hepsi de müthiş oyunlar.
Hepsi bitti hocam bi titanfall oynamadım o da çok hitap etmiyor bana. TLOU2 çıksın bilgisayara oynayacağım

Aktif olarak hangi oyunları oynuyorsunuz dostlar? Eğer benim gibi oyun kıtlığı yaşayanlar varsa belki fikir vermiş oluruz birbirimize.

Ben şu anda AC Shadows oynamaya çalışıyorum ancak çok sarmadı. Zor devam ediyorum.

Onun dışında aktif olarak en çok oynadığım oyun, bahar indiriminden aldığım Project Zomboid oldu. Gayet eğlenceli.

Son olarak Warhammer 40K Rouge Trader oyununu almıştım. BG3 seven biri olarak ona benziyor diye ama henüz başlayacak enerjiyi bulamadım kendimde.

Sisde durumlar nasıl? Neler oynuyorsunuz?
en son detroit oynamıştım mükemmel ötesi bir oyun

Battlefield 1 (hikayesine takrar başlicam)
Mc
Batman arkam city
forza 5
dying light
(toplama kampı)

Bana H1Z1 in yeni adıyla Just Survive tarzında zombili online hayatta kalma base kurma tarzında bir oyun lazım böyle bir oyun arayışındayım bilgisi olan var mı acaba?
Malum oyun yıllar önce kapandı mahrum kaldık.

Normalde Path of Exile 2 ama iki aydır güncelleme almadığı için ara sıra dota 2 ara sıra Elden Ring. Bir de bugün Atomfall çıkacak, gamepassten deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,170
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri