Eski sevgilim hikaye atmış (gondermeli)

Faruköse

80+
Reaksiyon skoru
16
Eski sevgilim -Durduk yere neden ayrildin anlamadim onu seviyorum ben seni
Terketme beni

Boyle bisi yazmis bu ne demek turkcem kaydi sevdigi biri yok 4-5 gun once ayrildik ve istihbaratım sağlam eminim ben yani ama bana şu yazıyı açıklayabilir misiniz?

Gayet açıklayıcı anlaşılır bir Türkçe ile yazılmış nesini anlamadın

Neden ayrıldığınızı bilmeden cevap vermek zor eğer sen ondan ayrıldıysan açıkça seni istiyor gibi gözüküyor ama o ayrıldıysa ve yaşı genç ise sadece testis geçermişcesine senle uğraşmak istiyor ?

Gayet açıklayıcı anlaşılır bir Türkçe ile yazılmış nesini anlamadın
Ne anladiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden ayrıldığınızı bilmeden cevap vermek zor eğer sen ondan ayrıldıysan açıkça seni istiyor gibi gözüküyor ama o ayrıldıysa ve yaşı genç ise sadece testis geçermişcesine senle uğraşmak istiyor ?
İlgisizdim katlanamiyorum dedi oyle ayrildik ben ugrastim kac gun boyunca olmadı

Ne anladiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlgisizdim katlanamiyorum dedi oyle ayrildik ben ugrastim kac gun boyunca olmadı
Onun sana ilgisi yoktu katlanamıyorum mu dedi yani ?

16 yasında ama olgun birisi ben buna eminim bi olgunsuzluk tiktoğu var ondanda boyle bisi oldu
Onun sana ilgisi yoktu katlanamıyorum mu dedi yani ?
hayır tam tersi işte onun bana ilgisi vardi benim tam yoktu vardi da gosteremiyodum iste

16 yasında ama olgun birisi ben buna eminim bi olgunsuzluk tiktoğu var ondanda boyle bisi oldu

hayır tam tersi işte onun bana ilgisi vardi benim tam yoktu vardi da gosteremiyodum iste
Üstte kalan taraf sen oldun yani üzerine ayrılan hanginizdi kısaca aklı sende kalmış bu kadar yani.

yaz msj şimdi. buraya da güncelleme yap. yazmanı bekliyordur. buraya güncelleme yapmayı unutma!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,970
Üyeler
186,418
Son üye
gökigökiş
Geri