balbantoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Merhaba iyi sosyaller bugün bana yeni gelen ak 820 Max ekransız Modeli'ni elimden geldiğince anlatacağım.
İlk deneyimim: Gerçekten bu fiyata bulunmaz nimet. Sesi (klavyeyi tam inceleyen birini bulamadım ama sesi böyle) efsane. Benim gibi membran klavyeden geçtiğiniz zaman devrim niteliginde bir ürün oluyor. Türkiye şartlarına göre F/P ürünü. Kullandıkça daha fazla güncellerim burayı.
kutudan çıkanlar:
Benim için önemli olan ve sizin bir klavye alırken ilk aradığınız birkaç özelliği eklemek istiyorum.
özellikler:
İndirimi bitmiş herhalde. Bulursam link eklemeye çalışırım.
Daha fazla bilgi için ajazz websitesi
Sorularınız ya da eklemek istediğiniz bir şey varsa mutlaka yazın.
Güncelleme: 10/01/2026
1 yılı aşkın süredir herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hala taş gibi çalışıyor. Lakin fiyatları uçmuş, gitmiş. Bunu aldığım zaman gümrükten ekranlı modelleri geçiyordu. Gelecek ay artık çorap bile almayacağız muhtemelen. Her neyse klavyenin hotswap olmasından faydalanarak temudan no name marka bir paket Red switch ve keycaps aldım.
Ayrıca güncelleme yapacaklara tavsiye: Switchler biraz zor çıkıyor abanmak yerine switch çıkarma aparatını yerleştirirken azıcık bastırın,kendisi atıyor.
Bunu öğrenene kadar 1switch yedim
Ayrıca ilerde parayı falan bulursam bi güncelleme daha yaparım.
Son hali şu şekilde: https://imgur.com/a/dzUHC4a
İlk deneyimim: Gerçekten bu fiyata bulunmaz nimet. Sesi (klavyeyi tam inceleyen birini bulamadım ama sesi böyle) efsane. Benim gibi membran klavyeden geçtiğiniz zaman devrim niteliginde bir ürün oluyor. Türkiye şartlarına göre F/P ürünü. Kullandıkça daha fazla güncellerim burayı.
kutudan çıkanlar:
- 1 adet keycaps ve switch çıkartma aparatı.
- 1 adet USB-a Type-C kablo ( 1.5m )
- 1 adet kullanma kılavuzu.
Benim için önemli olan ve sizin bir klavye alırken ilk aradığınız birkaç özelliği eklemek istiyorum.
özellikler:
- 3 adet Bluetooth ile cihaza bağlanma.
- (Bunu FN+Q - FN+W - FN+e tuşlarına 3 sn basılı tutarak cihazlar arası geçiş yapabiliyoruz.)
- Kablo ile bağlanma.
- 2.4 Wireless alıcı ile bağlanma.
- Mac- Windows modu.
- Full RGB.
- Driver desteği.
- Hot-swap
- İngilizce klavye.
- Batarya kapasitesi konusunda 4000/8000 mAh ama hangisi bilmiyorum. Net bir bilgiye ulaşırsam eklerim. (kullanma kılavuzunda 4000/8000 mAh diye yazıyor anlamadım.)
- 2 kademeli destek ayakları.
İndirimi bitmiş herhalde. Bulursam link eklemeye çalışırım.
Daha fazla bilgi için ajazz websitesi
Sorularınız ya da eklemek istediğiniz bir şey varsa mutlaka yazın.
Güncelleme: 10/01/2026
1 yılı aşkın süredir herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hala taş gibi çalışıyor. Lakin fiyatları uçmuş, gitmiş. Bunu aldığım zaman gümrükten ekranlı modelleri geçiyordu. Gelecek ay artık çorap bile almayacağız muhtemelen. Her neyse klavyenin hotswap olmasından faydalanarak temudan no name marka bir paket Red switch ve keycaps aldım.
Ayrıca güncelleme yapacaklara tavsiye: Switchler biraz zor çıkıyor abanmak yerine switch çıkarma aparatını yerleştirirken azıcık bastırın,kendisi atıyor.
Bunu öğrenene kadar 1switch yedim
Ayrıca ilerde parayı falan bulursam bi güncelleme daha yaparım.
Son hali şu şekilde: https://imgur.com/a/dzUHC4a
Ekler
Son düzenleme: