Ne farkı var?Cooler Master MK110 tavsiye ederim.
Membran almaktansa yarı mekanik almak daha mantıklı.
Kullanıyorum. Bilerek membran almıştım gayet memnunum yazılımı va her şeyi çok kalitelig213 alınır mıklavyeye ihtiacım var bir de logitech klavye olursa sevinirim teşekkrler
oooooooooooooooo yeni gördüm Yasin Başkan Platinum olmuş allah goldu da göstersin amin.Cooler Master MK110 tavsiye ederim.
Membran almaktansa yarı mekanik almak daha mantıklı.
K55 te 4 veya 3 bölge aydınlatma vardı galiba g213 te 5 bölge renk dalgası modunda mekaniği aratmıyorMekanik zorunda değilse K55'den sonra önerdiğim klavyedir.
Aydınlatma olarak hiçbir klavyeyi beğenemiyorum, şu an o kadar yazıyı yazdığım klavye Microsot Office Klavyelelerinden. (Nasıl bir kelime o ya Klavyelelele)K55 te 4 veya 3 bölge aydınlatma vardı galiba g213 te 5 bölge renk dalgası modunda mekaniği aratmıyor![]()
Günaydın kankim, uzun zaman oldu plat olalı ama sağol yine de.oooooooooooooooo yeni gördüm Yasin Başkan Platinum olmuş allah goldu da göstersin amin.
Hissiyat, tepki süresi ve ışıklandırma olarak daha iyi.Ne farkı var?
O zaten emektar yavAydınlatma olarak hiçbir klavyeyi beğenemiyorum, şu an o kadar yazıyı yazdığım klavye Microsot Office Klavyelelerinden. (Nasıl bir kelime o ya Klavyelelele)