onunla uğraşmayacağım ya monitör standımı alıp kenara çekilicem teşekkür ederimiyzicodaki %10 geri ödeme 00:00'da bitecek haberin olsun alacaksan acele et
Şu an öyle saçma bir şey oldu ki. Uygulamayı sileyim yeniden yükleyeyim dedim uygulamada 2100tl para var uygulamaya giremiyorum girmek için gereken sms bile gelmiyor ben böyle bir saçmalık görmedim.kanka spama düşüyor aynı şey oldu
Direk gelmesi lazımiyzico ilk alışveriş 300 TL gelmedi. Biraz geç mi geliyor yoksa anında gelmediyse hic gelmez mi?
kampanyaya katıl dedin mi?iyzico ilk alışveriş 300 TL gelmedi. Biraz geç mi geliyor yoksa anında gelmediyse hic gelmez mi?
SPAM MESAJ ENGELLEYİCİYİ KAPATTIM MESAJLAR UYGULAMASININ MESAJLAR GELDİŞu an öyle saçma bir şey oldu ki. Uygulamayı sileyim yeniden yükleyeyim dedim uygulamada 2100tl para var uygulamaya giremiyorum girmek için gereken sms bile gelmiyor ben böyle bir saçmalık görmedim.
iban hesabına yolladım. Anında geçti.hocam parolaparaya parayı yolladım hala daha düşmedi cüzdana ne kadar sürdü sizde düşmesi
Evet dedim hocam. Desteğe yazayım bakalım ne diyecekler.kampanyaya katıl dedin mi?
iyzico ile öde diyon kart eklede parolkartını ekliyon ama önce iyzico uygulamasına gir gamingen i bul git de siteyte atıyo öyle yapsiz nasıl yatırdınız hangi seçenekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam acil cevap lütfen