catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 562
siz nasıl yatırdınız hangi seçenekledirekt düştü hiçbirşey yapmadım hocam anlık geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam acil cevap lütfen
siz nasıl yatırdınız hangi seçenekledirekt düştü hiçbirşey yapmadım hocam anlık geldi
kanka spama düşüyor aynı şey olduBir türlü sms gelmiyor son aşamada gaminggentr de satın alımda çözemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son sms size iyzicodan mı geliyor parolaparadan mı
direk veriyor bişeye katılmayacanarkadaşlar bu parolaparadada iyzico gibi bi kampanyaya katılmak gerekli mi yoksa direkt veriyor mu
ben daha denemedimde , bu parolapara'ya internetten baktımda bu konuda çok fazla şikayet varhocam parolaparaya parayı yolladım hala daha düşmedi cüzdana ne kadar sürdü sizde düşmesi
2 farklı para yatırma seçeneği var birincisi parolapara'nın ibanına atıyorsun açıklamaya kendi kullanıcı numaranı yazıyorsun ben ilk böyle yaptım para düşmedi hala sanırım geç düşecekben daha denemedimde , bu parolapara'ya internetten baktımda bu konuda çok fazla şikayet var
anladım teşekkür ederim yardımın için2 farklı para yatırma seçeneği var birincisi parolapara'nın ibanına atıyorsun açıklamaya kendi kullanıcı numaranı yazıyorsun ben ilk böyle yaptım para düşmedi hala sanırım geç düşecek
bir diğeriyse parolapara hesabına tanımlı özel iban var o şekilde de para yolladım bu saniyesinde düştü 400+209₺ geri ödemeyle aldım 2,099₺'lik klavyeyi. 400₺ ve 209₺ geri ödeme anında geldi. parolaparadan 400₺'yi çektim, iyzicodakini de otobüs kartına yatırıcam.
ilk yolladığım parayı da ne zaman düşerse geri ziraate çekicem allahın izniyle.
iyzicodaki %10 geri ödeme 00:00'da bitecek haberin olsun alacaksan acele etanladım teşekkür ederim yardımın için
o para atmak istediğin yerparolaparaya para yüklemeye kalkıştığımda havale ve eftde akbank gözükmüyor ne yapmam gerek
düzenleme: şimdi düştü çok geç maalesef2 farklı para yatırma seçeneği var birincisi parolapara'nın ibanına atıyorsun açıklamaya kendi kullanıcı numaranı yazıyorsun ben ilk böyle yaptım para düşmedi hala sanırım geç düşecek