Neler Yeni

🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

para'nın yarısı direk iade ediliyor mu belli bir tarihi var mı

arkadaşlar bu parolaparadada iyzico gibi bi kampanyaya katılmak gerekli mi yoksa direkt veriyor mu

ben daha denemedimde , bu parolapara'ya internetten baktımda bu konuda çok fazla şikayet var
2 farklı para yatırma seçeneği var birincisi parolapara'nın ibanına atıyorsun açıklamaya kendi kullanıcı numaranı yazıyorsun ben ilk böyle yaptım para düşmedi hala sanırım geç düşecek

bir diğeriyse parolapara hesabına tanımlı özel iban var o şekilde de para yolladım bu saniyesinde düştü 400+209₺ geri ödemeyle aldım 2,099₺'lik klavyeyi. 400₺ ve 209₺ geri ödeme anında geldi. parolaparadan 400₺'yi çektim, iyzicodakini de otobüs kartına yatırıcam.

ilk yolladığım parayı da ne zaman düşerse geri ziraate çekicem allahın izniyle.

2 farklı para yatırma seçeneği var birincisi parolapara'nın ibanına atıyorsun açıklamaya kendi kullanıcı numaranı yazıyorsun ben ilk böyle yaptım para düşmedi hala sanırım geç düşecek

bir diğeriyse parolapara hesabına tanımlı özel iban var o şekilde de para yolladım bu saniyesinde düştü 400+209₺ geri ödemeyle aldım 2,099₺'lik klavyeyi. 400₺ ve 209₺ geri ödeme anında geldi. parolaparadan 400₺'yi çektim, iyzicodakini de otobüs kartına yatırıcam.

ilk yolladığım parayı da ne zaman düşerse geri ziraate çekicem allahın izniyle.
anladım teşekkür ederim yardımın için

parolaparaya para yüklemeye kalkıştığımda havale ve eftde akbank gözükmüyor ne yapmam gerek

düzenleme: şimdi düştü çok geç maalesef

hesabı nerden açtınız siz mobilden açmaya çalışıyorum güvenlik sorusu seç diyor seçip cevaplıyorum kabul etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,647
Üyeler
173,407
Son üye
efe hakan
Geri