Kyk için %60 klavye vs %75

Aboo yok yok o zaman laptop şart :D . Birde sorum olacak orada cafe de falan çalışıp 2-3 kişiyle ev tutsak iyi olur mu ?
part time çalışıp 2-3 kişi giderlerinizi karşılayabiliyorsanız ve temizlik-yemek hazırlama vs vs sorun değilse tabii ki iyi olabilir. ama masraflı olur. ben 710tl kyk ödüyorum yemek-sıcak su(sürekli sıcak su olmasa da :D)-temizlik vs dahil yani bedava bence bu devirde. interneti de rezalet de olsa var en azından. kütüphaneden internet ihtiyacımızı karşılıyoruz, okulun yemekhanesinden öğle yemeği yiyoruz çok ucuza denk geliyor.

part time çalışıp 2-3 kişi giderlerinizi karşılayabiliyorsanız ve temizlik-yemek hazırlama vs vs sorun değilse tabii ki iyi olabilir. ama masraflı olur. ben 710tl kyk ödüyorum yemek-sıcak su(sürekli sıcak su olmasa da :D)-temizlik vs dahil yani bedava bence bu devirde. interneti de rezalet de olsa var en azından. kütüphaneden internet ihtiyacımızı karşılıyoruz, okulun yemekhanesinden öğle yemeği yiyoruz çok ucuza denk geliyor.
Babamdan aylık 6-10 arası birşeyler alabileceğimi düşünüyorum . Üstüne freelance çalışırım photoshop ve premier proda yeteneğim var . Veya Oyun yapıp satabilirimde

Babamdan aylık 6-10 arası birşeyler alabileceğimi düşünüyorum . Üstüne freelance çalışırım photoshop ve premier proda yeteneğim var . Veya Oyun yapıp satabilirimde
6-10k ya eve çıkmak bence pek mantıklı değil hocam. en az 15 almak lazım ki giderleri çıktıktan sonra üniversite hayatını yaşayabilesin. 10k ya en fazla kira ve faturaları ödersin her gün makarna yersin bu devirde (3 kişi çıktığınızı varsayıyorum). kyk sadece barınma ihtiyacını karşılamak için bile çok ucuz bence ama sizin bileceğiniz iş. arkadaşın konusunu meşgul etmeyelim daha fazla.

6-10k ya eve çıkmak bence pek mantıklı değil hocam. en az 15 almak lazım ki giderleri çıktıktan sonra üniversite hayatını yaşayabilesin. 10k ya en fazla kira ve faturaları ödersin her gün makarna yersin bu devirde (3 kişi çıktığınızı varsayıyorum). kyk sadece barınma ihtiyacını karşılamak için bile çok ucuz bence ama sizin bileceğiniz iş. arkadaşın konusunu meşgul etmeyelim daha fazla.

Havit Gamenote KB884L sipariş geçtim hocam teşekkürler vaktiniz için.​

aralarında aşıır fark yok ama sessiz olması daha önemli

ikisini de kullandım yüzde 60 taşımak için süper iyi ama yüzde 75 ağırlık yapıyo o yüzden gezdirmiyom
ama şekil şukul için yüzde 75 daha iyi hissetiriyor

taşıma için en güzeli low profile klavyeler ama 1000 TL'ye kablolusu bile bulunmaz muhtemelen , bütçen artarsa iqunix magi 65 bakabilirsin tüm ihtiyaçlarını ve isteklerini rahatlıkla karşılar

aralarında aşıır fark yok ama sessiz olması daha önemli
Brown switch aldım hocam, daha sessiz switchde zaten yok.
hayırlı olsun hocam.
Teşekkürler hocam.
şahsen ben parolapara 400tl cashbackle bunu alırdım
Hocam evdeki hiçbir telde nfc olmadığı için parolaparayı yapamadım maalesef. Hocam şeffaf klavyeler bencede aşırı iyi gözüküyor ama kullanım olarak bence pek rahat değiller.
ikisini de kullandım yüzde 60 taşımak için süper iyi ama yüzde 75 ağırlık yapıyo o yüzden gezdirmiyom
ama şekil şukul için yüzde 75 daha iyi hissetiriyor
Hocam benim gezdirmekten kastım zaten öyle sürekli çantamda dursun ben nereye gidersem oraya gitsin olarak değil, daha çok memleketten yurda yurttan memleket ekstra olarak arada arkadaşın eve falan max o kadar gezdirmek. 2 sene boyunca %60 kullandım ve alışması ne kadar zor olsa bile ben memnundum ama birdaha masaüstü sistem toplarsam kesinlikle tercih etmem.
taşıma için en güzeli low profile klavyeler ama 1000 TL'ye kablolusu bile bulunmaz muhtemelen , bütçen artarsa iqunix magi 65 bakabilirsin tüm ihtiyaçlarını ve isteklerini rahatlıkla karşılar
Dediğiniz klavye bütçemin 5 katı ama fiyattan bağımsız olarak zaten low profil klavyelerden hiç haz etmiyorum oldum olası. Hocam küçük olmasını istemem ordan oraya taşımaktan çok masada çok yer kaplamamasını istemem çünkü hem laptop hemde 45x40 mousepad kyk gibi bir yerde sıkıntılı olabiliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri