Neler Yeni

Dünyayı yoketme düğmesi karşınızda.

Dünyanın çekirdeğini patlatma düğmesini sana sunsalar ne yaparsın?

• Hiç acımam düğmeye 2 elle Basarım

• Yaşamak isterim hayat güzel Basmam

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Thanos gibi bir parmak şıklatmayla toza dönüştürme daha mantıklı.

dnzz

80+
Dostum diyorum ki yaşamak istemeyen yaşamasın. Zorla yaşatmıyoruz ki. Kafana sıkınca da dünyadan gitmiş oluyorsun.
Yani dünyayı yok etmek zorunda değilsin burada yaşamamak için. :D
Keşke o kadar kolay olsa silah bulup kafamıza sıkmak ama olmezsen işte o zaman asıl sıkıntı başlıyor. Zaten nefret ettiğin hayatta seni zorla hayatta tutacaklar tek bir fark ile artık tek başına tuvalete bile gidemiyorsun başkasına muhtaçsın böyle bir riski almak kolay mi

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Abdullah Aydoğdu
Keşke o kadar kolay olsa silah bulup kafamıza sıkmak ama olmezsen işte o zaman asıl sıkıntı başlıyor. Zaten nefret ettiğin hayatta seni zorla hayatta tutacaklar tek bir fark ile artık tek başına tuvalete bile gidemiyorsun başkasına muhtaçsın böyle bir riski almak kolay mi
Dostum kafanın ortasına sıkınca sakat kalma ihtimalin yok güven bana :D

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sarp Yılmaz
Ben merhametten bahsetmedim ki.Benim olmayan can hakkında söz sahibim yok dedim bunun merhametlede ilgisi yok.Eğer ölmek istiyorsa hiç bişey yapamıyorsa yemek yemeyi bıraksın.
Merak etme canım benim zaten bir çok insan açlıktan ölüyor senin yol olarak söylediğin şeye mahkum olanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kafanın ortasına sıkınca sakat kalma ihtimalin yok güven bana :D
Nerden bulacaz silahı ? bakkalda satıyorlar zaten değil mi :D cevapların birbirinden saçma ve komik

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Abdullah Aydoğdu
Nerden bulacaz silahı ? bakkalda satıyorlar zaten değil mi :D cevapların birbirinden saçma ve komik
Dostum intihar etmek istiyorsun da forumda tavsiye mi istiyorsun? :D Silahsız da intahar yolları var. Tek korkun bu mu yani :D İntihar ediceksin ama silah bulamıyon diye edemiyon :D

dnzz

80+
Dostum intihar etmek istiyorsun da forumda tavsiye mi istiyorsun? :D Silahsız da intahar yolları var. Tek korkun bu mu yani :D İntihar ediceksin ama silah bulamıyon diye edemiyon :D
Kafasından silahla vurulan her insanın ölmesi olası olsa da, bu durum her zaman geçerli değildir. İnsan vücudu oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir ve kafa yaralanmaları da bunun içinde farklılık gösterebilir. Kafaya alınan merminin türü, hangi bölgeye isabet ettiği, merminin hızı ve yönü gibi faktörler hayatta kalma şansını etkileyebilir. Örneğin, bazı insanlar ciddi kafa travmaları yaşasalar da hızla tıbbi müdahale ile hayatta kalabilir. Ancak, genel olarak kafadan vurulmak, hayatı tehdit eden çok ciddi bir durumdur ve çoğu durumda ölümle sonuçlanır.
Chatgpt

Silahı legal elde etmek zaten sıkıntı uzun uzun anlatmaya gerek yok. İllegal desek adı üstünde yasal değil. İntihar etmeye çalıştığında bunun başarısız olması, insanın temel içgüdüsü olan yaşama icgudusune karşı gelmek o kadar kolay değil.
Hani Bi laf vardır " bekara karı boşamak kolay " diye bu da o hesap intihar etme düşüncesi olmayan kişiye intihar etmek kolaydır.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kafasından silahla vurulan her insanın ölmesi olası olsa da, bu durum her zaman geçerli değildir. İnsan vücudu oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir ve kafa yaralanmaları da bunun içinde farklılık gösterebilir. Kafaya alınan merminin türü, hangi bölgeye isabet ettiği, merminin hızı ve yönü gibi faktörler hayatta kalma şansını etkileyebilir. Örneğin, bazı insanlar ciddi kafa travmaları yaşasalar da hızla tıbbi müdahale ile hayatta kalabilir. Ancak, genel olarak kafadan vurulmak, hayatı tehdit eden çok ciddi bir durumdur ve çoğu durumda ölümle sonuçlanır.
Chatgpt

Silahı legal elde etmek zaten sıkıntı uzun uzun anlatmaya gerek yok. İllegal desek adı üstünde yasal değil. İntihar etmeye çalıştığında bunun başarısız olması, insanın temel içgüdüsü olan yaşama icgudusune karşı gelmek o kadar kolay değil.
Hani Bi laf vardır " bekara karı boşamak kolay " diye bu da o hesap intihar etme düşüncesi olmayan kişiye intihar etmek kolaydır.
Öyle diyorsanız öyledir reis

hashasii

80+ Bronze
Merak etme canım benim zaten bir çok insan açlıktan ölüyor senin yol olarak söylediğin şeye mahkum olanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kardeşim en iyilik perisi sensin en çok cezayı sen kesiceksin en kötü şeyleri sen yaşadın en ergen sensin tamam ya mutlu insanları rahat bırakın

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,613
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Tamam kardeşim en iyilik perisi sensin en çok cezayı sen kesiceksin en kötü şeyleri sen yaşadın en ergen sensin tamam ya mutlu insanları rahat bırakın
Aslında bende mutluyum bir sıkıntım yok çalışıyom ediyom.
Başka birisi imha düğmesine bassa neden benimde yerime karar veriyorsun demem.
Aksine böyle kolpa insanlığın bittiğine sevinirim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sarp Yılmaz
Aaa :D triplere bak ergen miyim ? bu tarz cümleleri kurup diğerlerine laf atmaya çalışanlar genelde ergen oluyor ama tabii sen bilirsin.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
bir fedakarlık yaparak insanlığa son vermek daha güzel bir seçenek hayvanların ne günahı var

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,613
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
bir fedakarlık yaparak insanlığa son vermek daha güzel bir seçenek hayvanların ne günahı var
Hayvanlarda yaşayarak zaten hep sıkıntı çekiyorlar. Ya insanlar yüzünden yada vahşi doğa yüzünden. En iyisi onlarda huzura kavuşsun hiç yaşamamış gibi hayata elveda desinler.

Anne ceylan yavrusunu kurtarmak için kendisi Timsahın önüne yüzmüyor mu? Yok abi böyle yaşam olmaz olsun

basmam. masumlar ne olucak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,041
Üyeler
171,298
Son üye
LUPGRİS
Top Bottom