Keşke o kadar kolay olsa silah bulup kafamıza sıkmak ama olmezsen işte o zaman asıl sıkıntı başlıyor. Zaten nefret ettiğin hayatta seni zorla hayatta tutacaklar tek bir fark ile artık tek başına tuvalete bile gidemiyorsun başkasına muhtaçsın böyle bir riski almak kolay miDostum diyorum ki yaşamak istemeyen yaşamasın. Zorla yaşatmıyoruz ki. Kafana sıkınca da dünyadan gitmiş oluyorsun.
Yani dünyayı yok etmek zorunda değilsin burada yaşamamak için.![]()
Dostum kafanın ortasına sıkınca sakat kalma ihtimalin yok güven banaKeşke o kadar kolay olsa silah bulup kafamıza sıkmak ama olmezsen işte o zaman asıl sıkıntı başlıyor. Zaten nefret ettiğin hayatta seni zorla hayatta tutacaklar tek bir fark ile artık tek başına tuvalete bile gidemiyorsun başkasına muhtaçsın böyle bir riski almak kolay mi
Merak etme canım benim zaten bir çok insan açlıktan ölüyor senin yol olarak söylediğin şeye mahkum olanlar.Ben merhametten bahsetmedim ki.Benim olmayan can hakkında söz sahibim yok dedim bunun merhametlede ilgisi yok.Eğer ölmek istiyorsa hiç bişey yapamıyorsa yemek yemeyi bıraksın.
Nerden bulacaz silahı ? bakkalda satıyorlar zaten değil miDostum kafanın ortasına sıkınca sakat kalma ihtimalin yok güven bana![]()
Dostum intihar etmek istiyorsun da forumda tavsiye mi istiyorsun?Nerden bulacaz silahı ? bakkalda satıyorlar zaten değil micevapların birbirinden saçma ve komik
Kafasından silahla vurulan her insanın ölmesi olası olsa da, bu durum her zaman geçerli değildir. İnsan vücudu oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir ve kafa yaralanmaları da bunun içinde farklılık gösterebilir. Kafaya alınan merminin türü, hangi bölgeye isabet ettiği, merminin hızı ve yönü gibi faktörler hayatta kalma şansını etkileyebilir. Örneğin, bazı insanlar ciddi kafa travmaları yaşasalar da hızla tıbbi müdahale ile hayatta kalabilir. Ancak, genel olarak kafadan vurulmak, hayatı tehdit eden çok ciddi bir durumdur ve çoğu durumda ölümle sonuçlanır.Dostum intihar etmek istiyorsun da forumda tavsiye mi istiyorsun?Silahsız da intahar yolları var. Tek korkun bu mu yani
İntihar ediceksin ama silah bulamıyon diye edemiyon
![]()
Öyle diyorsanız öyledir reisKafasından silahla vurulan her insanın ölmesi olası olsa da, bu durum her zaman geçerli değildir. İnsan vücudu oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir ve kafa yaralanmaları da bunun içinde farklılık gösterebilir. Kafaya alınan merminin türü, hangi bölgeye isabet ettiği, merminin hızı ve yönü gibi faktörler hayatta kalma şansını etkileyebilir. Örneğin, bazı insanlar ciddi kafa travmaları yaşasalar da hızla tıbbi müdahale ile hayatta kalabilir. Ancak, genel olarak kafadan vurulmak, hayatı tehdit eden çok ciddi bir durumdur ve çoğu durumda ölümle sonuçlanır.
Chatgpt
Silahı legal elde etmek zaten sıkıntı uzun uzun anlatmaya gerek yok. İllegal desek adı üstünde yasal değil. İntihar etmeye çalıştığında bunun başarısız olması, insanın temel içgüdüsü olan yaşama icgudusune karşı gelmek o kadar kolay değil.
Hani Bi laf vardır " bekara karı boşamak kolay " diye bu da o hesap intihar etme düşüncesi olmayan kişiye intihar etmek kolaydır.
Tamam kardeşim en iyilik perisi sensin en çok cezayı sen kesiceksin en kötü şeyleri sen yaşadın en ergen sensin tamam ya mutlu insanları rahat bırakınMerak etme canım benim zaten bir çok insan açlıktan ölüyor senin yol olarak söylediğin şeye mahkum olanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden bulacaz silahı ? bakkalda satıyorlar zaten değil micevapların birbirinden saçma ve komik
Aslında bende mutluyum bir sıkıntım yok çalışıyom ediyom.Tamam kardeşim en iyilik perisi sensin en çok cezayı sen kesiceksin en kötü şeyleri sen yaşadın en ergen sensin tamam ya mutlu insanları rahat bırakın
AaaTamam kardeşim en iyilik perisi sensin en çok cezayı sen kesiceksin en kötü şeyleri sen yaşadın en ergen sensin tamam ya mutlu insanları rahat bırakın