Neler Yeni

Ekran Kartının 2 Fanlı Olması Sorun Yaratır mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,910
İsim
Emre siyah
2 fanlı olursa biraz ısınır biraz da sesli çalışır performansta kayıp olmaz

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
efe araci

ince hesaptan hazır sistem alacağım ama bu erkan kartı var incelemesine baktığım zaman sürekli 3 fanlı model gördum 2 fanlı olması sorun yaratır mı ?
sorun yaratmaz aynı ekran kartının sapphire pulse modelini kullanıyorum sesi az soğutması cidden çok iyi boşta 30-33 yükte 67 dereceyi geçmedi (1080p furmark testi 59 dakika)

Tockin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun yaratmaz aynı ekran kartının sapphire pulse modelini kullanıyorum sesi az soğutması cidden çok iyi boşta 30-33 yükte 67 dereceyi geçmedi (1080p furmark testi 59 dakika)
markaya göre çok fark eder mş acaba ?

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
efe araci
markaya göre çok fark eder mş acaba ?
powercolor sevdiğim bi marka kartları çok yakışıklı oluyor özellikle red devil modeli , çok fazla fark olacağını düşünmem ama sapphire kalitesi diye de bir gerçek var.

Tockin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Özdemir

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
efe araci

Tockin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Özdemir
sistem güzel fiyatı da güzel keşke 7500f ile olsaymış ölü soket çünkü eğer oyun oynayacaksanız çok fazla intel işlemcilerin FPS , moba oyunlarında performansı düşük kalıyor l3 önbellek yüzünden.
ryzen işlemcili sistemler çok pahalı o yğzden intel yöneldim fps türünde çok sorun yaşar mıyım cs2 rust gibi oyunlarda

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
efe araci
ryzen işlemcili sistemler çok pahalı o yğzden intel yöneldim fps türünde çok sorun yaşar mıyım cs2 rust gibi oyunlarda
hocam oynayacağın oyunlar nedir ağırlıklı olarak ? rx7700xt ekran kartlı 9600x veya 9700x işlemcisi olan bir sistem daha makul olur gibi.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun
hayır hocam kf model olduğu için performanslı modeldir alayım uzun yıllar hiçbir parçasını değiştirmeden kullanayım kafası varsa tercih edilebilir ayrıca ben kasayı beğendim galiba tavandan 360 destekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oynayacağın oyunlar nedir ağırlıklı olarak ? rx7700xt ekran kartlı 9600x veya 9700x işlemcisi olan bir sistem daha makul olur gibi.
evet bu seçenek fps online oyunlar ağırlıklı bir sistemse daha iyi olur

Tockin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Özdemir
hayır hocam kf model olduğu için performanslı modeldir alayım uzun yıllar hiçbir parçasını değiştirmeden kullanayım kafası varsa tercih edilebilir ayrıca ben kasayı beğendim galiba tavandan 360 destekli

birde bu sistem var

hangisi daha mantıklı ?

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
efe araci
birde bu sistem var

hangisi daha mantıklı ?

arkadaşın dediği gibi uzun yıllar hiç bir parçasını değiştirmeyeceksen problem yaratmaz oynadığın oyunlara göre değişir hocam cs2 ve rust oynuyorsan intel işlemci üzebilir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,966
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Powercolor güzel markadır ama attığınız model pek iyi sayılmaz. Hellhound veya Red Devil modelleri iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,352
Üyeler
172,074
Son üye
egeyssss
Top Bottom