❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

hocam cmf buds pro 2 yi kutuya kaldırdım kullanmıyom bu geldiginden beri alın gitsin
O kadar diyorsunuz, ses kalitesi nasıl? Ben daha dengeli ve mid ağırlıklı seviyorum ama cmf çok boğuk geldi bana, bunlar nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam cmf buds pro 2 yi kutuya kaldırdım kullanmıyom bu geldiginden beri alın gitsin
Neyse verdik siparişi kıyaslayıp konuya döneceğim bugün teslim edilecekmiş. kötü çıkarsa adamların ajanı olduğun ortaya çıkar pis bozuşuruz :D

Son düzenleme:
O kadar diyorsunuz, ses kalitesi nasıl? Ben daha dengeli ve mid ağırlıklı seviyorum ama cmf çok boğuk geldi bana, bunlar nasıl?

Neyse verdik siparişi kıyaslayıp konuya döneceğim bugün teslim edilecekmiş. kötü çıkarsa adamların ajanı olduğun ortaya çıkar pis bozuşuruz :D
:D gorucez yarın begenirisniz hoca. Cmf biraz boğuk evet kullanırken cmf yi iade edicekmisiniz

:D gorucez yarın begenirisniz hoca. Cmf biraz boğuk evet kullanırken cmf yi iade edicekmisiniz
Yok ya kız arkadaşıma veririm samsung buds 2 leri kaybolmuştu onun yerine cmf veririm beğenirsem

400 TL ye 100 TL uygulamada indirim varmış hesabımda. 716 TL ye aldım teşekkürler paylaşım için :kedi:

Hayırlı olsunda bu indirim tam olarak nerde
PC de yedek hesabım kayıtlıydı tıkladığımda ürün sayfasında 400TL ye uygulamada 100TL indirim yazıyordu. Kullan kısmına tıklayıp emülatörden uygulamadan yedek hesabı açıp oradan aldım.
Telefonumdan ana hesabıma girdiğimde indirim yoktu.
Muhtemelen uzun süre sipariş vermeyen hesaplar için bir kıyak yapmışlar. Yedek hesaplarınız var ise girip kontrol edin belki size de gelmiştir.

Ekler

• fffgg.jpg
    fffgg.jpg
    120.9 KB · Hit: 61
PC de yedek hesabım kayıtlıydı tıkladığımda ürün sayfasında 400TL ye uygulamada 100TL indirim yazıyordu. Kullan kısmına tıklayıp emülatörden uygulamadan yedek hesabı açıp oradan aldım.
Telefonumdan ana hesabıma girdiğimde indirim yoktu.
Muhtemelen uzun süre sipariş vermeyen hesaplar için bir kıyak yapmışlar. Yedek hesaplarınız var ise girip kontrol edin belki size de gelmiştir.
Bende zaten varda merak ettim acaba başka ürünlerde gecerlimi

İnanın hiçbir fikrim yok siz söyleyince tekrar baktım ama uçmuş indirim bildirimi kullandığım için :pikacu:
Bendede var indirim başka ürünlerde göremedim

Bazı kulaklıklar da mevcut indirim

Her yeni hesap ta 400 e 100 kupon veriyor bu ürün için deneyebilirsiniz !!!

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB
bowie ez10 kullaniyorum aliexpressden 200 liraya almistim cok memnunum tasarimi guzel olsa buna gececektim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,028
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri