Yardım 2000 TL Mouse önerisi

Yanlış düşünmüşsün. Bluetooth modu vardır onda 1k kullanabilirsin galiba.
Hayır Bluetooth bulunmuyormuş acaba usb dongle alıp eşleştirebilir miyim? O şekilde 1k kullansam

Hayır Bluetooth bulunmuyormuş acaba usb dongle alıp eşleştirebilir miyim? O şekilde 1k kullansam
Bluetooth nasıl bulunmuyor ? Neden herkes Scyrox öneriyor o zaman ? Benim Rampage Zenith Proda bile var ayrıca 1k kullanabiliyorum. İlginç. İade edin yoksa size yaramaz. Viper v3 hyperseed alın pilli.

Bluetooth nasıl bulunmuyor ? Neden herkes Scyrox öneriyor o zaman ? Benim Rampage Zenith Proda bile var ayrıca 1k kullanabiliyorum. İlginç. İade edin yoksa size yaramaz. Viper v3 hyperseed alın pilli.
Ben de Bluetooth olduğunu düşünerek almıştım gerçekten hayal kırıklığı yaşadım

Scyrox üst segment oyuncu mouseları olduğu için Bluetooth koymamaları gayet normal. Bluetooth’da geçikme yaşanır diye, burada arkadaş çok yanlış seçim yapmış. Almadan önce mouseun videosunu izlemesi gerekirdi. Öneri olarak isede Lamzu Maya alabilir kutu içinde USB dongle çıkıyor ama sadece 1000hz kullanılıyor. 4000hz için ekstra dongle satın almanız lazım.

Scyrox üst segment oyuncu mouseları olduğu için Bluetooth koymamaları gayet normal. Bluetooth’da geçikme yaşanır diye, burada arkadaş çok yanlış seçim yapmış. Almadan önce mouseun videosunu izlemesi gerekirdi. Öneri olarak isede Lamzu Maya yapabilirim kutu içinde USB dongle çıkıyor ama sadece 1000hz kullanılıyor. 4000hz için ekstra dongle satın almanız lazım.
Evet öyle yapabilir. Rampage Zenith Pro da alabilir fiyatına göre çok iyi bence.

Scyrox üst segment oyuncu mouseları olduğu için Bluetooth koymamaları gayet normal. Bluetooth’da geçikme yaşanır diye, burada arkadaş çok yanlış seçim yapmış. Almadan önce mouseun videosunu izlemesi gerekirdi. Öneri olarak isede Lamzu Maya alabilir kutu içinde USB dongle çıkıyor ama sadece 1000hz kullanılıyor. 4000hz için ekstra dongle satın almanız lazım.
bütçemi o kadar yükseklere çıkaramam şu an derdim acaba gaming gen mouseyi iade alır mı

scyrx v6 üzerine 1.5k verip daha kötü bir mouse mu alsın yani :D
bütçemi o kadar yükseklere çıkaramam şu an derdim acaba gaming gen mouseyi iade alır mı
donglesi usb şeklinde kablosuz olan bir şeyler bak. üst segmentte 8k donglelar genelde böyle oluyor. muhtemelen iade alırlar

Son düzenleme:
paramla rezil oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dongle takmadan çalışmıyormuş bu

ya o saçma kocaman donglı takcam ya da kablo ile kullancam
cidden rezillik

bu iade edilebilir mi?

veya internetten usb dongle alıp bununla eşleştirebiliyorsam onu yapayım. Ben sanıyordum ki sadece 8000hz için dongle kullancam diğer hızlarda kablosuz kullancam.
Edilir herhalde şansınızı deneyin

ben mouse hakkında bilgi sahibi değilim donglın bile ne olduğunu yeni öğrendim ben sandım ki bu dongılı sadece 8000hz için kullancam
Sadece 8 için kullanılmaz 1 2 4 8 şeklinde istediğinle kullanırsın eger dışarıda gezdireceksen böyle bişey almaman gerekirdi

Bu arada geçen hafta cuma günü iademi aldım şidmi bana ne önerirsiniz mouse olarak? ayrıca düşündüm de 3000 değil de 2000 bütçe ile iyi bir kablosuz geliyorsa ondan alayım zaten oyunu eğlence amaçlı oynuyorum öyle 8000hz gibi aşırı iyi mouse gerek yok çünkü zaten profesyonel fps oyuncusu falan değilim

Bu arada geçen hafta cuma günü iademi aldım şidmi bana ne önerirsiniz mouse olarak? ayrıca düşündüm de 3000 değil de 2000 bütçe ile iyi bir kablosuz geliyorsa ondan alayım zaten oyunu eğlence amaçlı oynuyorum öyle 8000hz gibi aşırı iyi mouse gerek yok çünkü zaten profesyonel fps oyuncusu falan değilim
Ggtr den scyrox v6 veya mchose l7 alabilirsin iyzico 300tl + %10 parolapara 400tl cashback var 2k ve 1450tlye geliyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri