draken5423
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi de va panel ama arada çok ciddi uçurum var2k va panel mi renkleri ondan tatmin etmiyor olabilir
ikisi de va panel ama arada çok ciddi uçurum var2k va panel mi renkleri ondan tatmin etmiyor olabilir
marka model farkındandırikisi de va panel ama arada çok ciddi uçurum var
2k olan viewsonic 1080p olan monster nasıl monster daha iyi anlam veremiyorummarka model farkındandır
hocam son kararınız mıSon olarak R7 9700X / MSI Pro A620M-B / Apacer Panther 16X2 / RX9070XT olarak belirledim sistemimi umarım uzun yıllar sorunsuz götürür . En önemlisi artık adam akıllı rust oynamak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k olan viewsonic 1080p olan monster nasıl monster daha iyi anlam veremiyorum
sistem dengesi çok bozuk olur hocam ana kartı 5k-4k ya b650 modelleri alabilirsin.Son olarak R7 9700X / MSI Pro A620M-B / Apacer Panther 16X2 / RX9070XT olarak belirledim sistemimi umarım uzun yıllar sorunsuz götürür . En önemlisi artık adam akıllı rust oynamak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k olan viewsonic 1080p olan monster nasıl monster daha iyi anlam veremiyorum
anakart için bütçeniz çok düşük en az 6 bin olması gerekiyor o da adam akıllı giriş seviye bir kart içinB650M S2H mi alayım ? bu kalsın mı sizce
yani maalesef para kalmadı son karar olarak b650m s2h mi alayım a620m dursun mu kararsız kaldım sipariş verdim indirim bitmeden b650m s2h ye çevirebilirimanakart için bütçeniz çok düşük en az 6 bin olması gerekiyor o da adam akıllı giriş seviye bir kart için
çok bir farkı yok ama en azından b650 olmuş oluryani maalesef para kalmadı son karar olarak b650m s2h mi alayım a620m dursun mu kararsız kaldım sipariş verdim indirim bitmeden b650m s2h ye çevirebilirim
b650 alınyani maalesef para kalmadı son karar olarak b650m s2h mi alayım a620m dursun mu kararsız kaldım sipariş verdim indirim bitmeden b650m s2h ye çevirebilirim