RX9070XT İçin Uygun İşlemci Önerisi İstiyorum

Son olarak R7 9700X / MSI Pro A620M-B / Apacer Panther 16X2 / RX9070XT olarak belirledim sistemimi umarım uzun yıllar sorunsuz götürür . En önemlisi artık adam akıllı rust oynamak istiyorum :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

marka model farkındandır
2k olan viewsonic 1080p olan monster nasıl monster daha iyi anlam veremiyorum

Son olarak R7 9700X / MSI Pro A620M-B / Apacer Panther 16X2 / RX9070XT olarak belirledim sistemimi umarım uzun yıllar sorunsuz götürür . En önemlisi artık adam akıllı rust oynamak istiyorum :D

hocam son kararınız mı :D anakart b650 serisi olsaydı iyi olurdu

sistem dengesi çok bozuk olur hocam ana kartı 5k-4k ya b650 modelleri alabilirsin.

anakart için bütçeniz çok düşük en az 6 bin olması gerekiyor o da adam akıllı giriş seviye bir kart için
yani maalesef para kalmadı son karar olarak b650m s2h mi alayım a620m dursun mu kararsız kaldım sipariş verdim indirim bitmeden b650m s2h ye çevirebilirim

yani maalesef para kalmadı son karar olarak b650m s2h mi alayım a620m dursun mu kararsız kaldım sipariş verdim indirim bitmeden b650m s2h ye çevirebilirim
çok bir farkı yok ama en azından b650 olmuş olur :D çevirin.

madem bu kadar para verdik anakartı da adam akıllı alayım bari sizce

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS mu yoksa​

COLORFUL BATTLE-AX B860M-E mi ikisi de indirimde ve aynı fiyat hangisini önerirsiniz acil yardım bekliyorum :D

anakartın yazılımından daha dün şikayetçi bir arkadaş gördüm ben tercih etmezdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,177
Üyeler
184,900
Son üye
semihugur7
Geri