Neler Yeni

Kavga Tecrübelerinizi anlatın (Ciddili abartmayın)

granner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yok
Herkese selam arkadaşlar Adım Yusuf 17 yaşındayım Dövüş kariyerim 12 yaşında başladı 15 yaşına kadar Boks 17ye kadar Kickboks Yaptım 1 sene önce 16 yaşımda Kickboks lisansı çıkardım yani toplamda 5 senelik bir Dövüş Kariyerim Var diyebilirim peki hiç kavga ettimmi? Evet ettim dediklerinin tahmini Olucaktır Abartıyor veya az diyor olabilirim okulda Ve Dışarda Yaklaşık 4 ila 10 kere kavga etmisimdir fakat tartışma değil böyle yumruklu tekmeli bir kaçında dayak yedim Gerisini Kazandığımı biliyorum
Sizlere Kendimi tanıttım bende sizden Kendiniz tanıtıp Kavga tecrübelerinizi ne yapmalıyız Ne yapmamalıyız Onu Anlatmanız istiyorum Konu çok tutarsa Bende kendi hikayelerimi anlatırım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kavgayla bir sonuça varılmaz Hepimiz İnsaniz Konuşarak Çözülemeyecek şey yoktur .

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Oğuz
Garip gelecek ama kavga etmedim çok sinirli biri olmama rağmen. Kavga eden değil karısına iyi bakan erkek Adamdır ❤️

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Arda gül
Öncelikle bir kavgaya gireceksen ilk yapman gereken şey kavgaya girmemek, Kavga sonrasında 5 dkklık adrenalin rush için akıl karı iş değil pişman olacağın şeyler yapmamanı öneririm

Krmm

80+ Bronze
ortaokuldayken çok fazla WWE izleyip sınıftakilere RKO falan çekerdim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
umut
Güzel kardeşim nefis hep kötüye meyillidir dövüş sporlarıyla uğraşmak spor olduğu için güzeldir ancak bunu dışarıda kullanmaya başlarsan suça ve suçluya karışırsın yaşın genç bizim orda kavga sadece ırza namusa ve şerefe tecavüz edilirse yapılır şeytan sadece zinayı emretmez çoğuna öfkeyi ve insanlara zarar vermeyi emreder eğer delikanlı namlı bir yiğit olmak istiyorsan öfkeni yutmayı öğren Emin ol bu sokaktaki namı değer kabadayılardan daha namlı bir Yiğit olursun Allah CC katında....

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
İlyasbey
Kavga kötü biseydir etmeyin kaçın uzak durun beladan. Bide bana telefon konusunda yardım edin yarın falan almam lazm aciliyeti var help arkadaslar banlanacam bak spamdan artık 😂

~helloworld

80+ Bronze
mahallede sağlam mahalle değil birkaç ibneyi laf yaydıkları için dövmüştüm. Bir de çok büyük bir mahalleler arası kavgamız vardı şuan 21 yaşındayım o zamanlar liseye yeni geçiyordum. Bizim mahallenin abileri de vardı büyüklü küçüklü 60-70 kişi gitmiştik büyük bir olay sebebi de siz bizim mahallemizden geçemezsiniz olmuştu

elemin

80+ Bronze
Her ne kadar güçlü olursan ol dengesiz birine denk gelirsen kesici alet ya da daha kötüsüyle sana zarar verebilir , istemsizce gelişen olaylarda kendini koruman içindir öğrendiklerin , keyfi kavga için değil.

~helloworld

80+ Bronze
artık kavga edilmez tabi eskide kaldı eskiden bıçak çeken azdı şimdi bıçağı bırak silah çekiyorlar

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
Muhammed efe
Genede kavga etmenin anlamı yok bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın yeter
Tabii ki kavga iyi bir şey değil ama karşında ki zorla kavga etmek isteyince veya sen uzaklaşmaya çalışsan da gelmeye devam ediyorsa kaçınılmaz oluyor o zaman hakkını vermek gerekiyor. Ama tabii önce bi iletişime geçmeye çalışmak lazım. Liseli ergen neden yanımda osurdun, neden yanımdan geçtin kavgalarından bahsetmiyorum tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,433
Üyeler
171,749
Son üye
mbappe09
Top Bottom