1500-2500 arası mini keyboard önerisi?

Reaksiyon skoru
5
selamlar, elimdeki razer blackwidow elitenin sesinden, ve kabalığından çok sıkıldım. uzun süredir elimde ve baya bi hırpalandı. bu yüzden belirttiğim fiyat bandında, kaliteden çok düşmeden hem gürültü hem de alan kaplama konusunda beni memnun edecek bir klavye arıyorum.
red dragon k617 önerir misiniz ?

selamlar, elimdeki razer blackwidow elitenin sesinden, ve kabalığından çok sıkıldım. uzun süredir elimde ve baya bi hırpalandı. bu yüzden belirttiğim fiyat bandında, kaliteden çok düşmeden hem gürültü hem de alan kaplama konusunda beni memnun edecek bir klavye arıyorum.
k617 kullanıyorum 1 senedir hiç sorun yaşamadım ama hafif yay sesi mevcut kulaklık takılıyken hissetmiyorsunuz onun harici memnunum.

Hocam boyut tercihiniz var mıdır?

öneririm güzel klavyedir onu önermek için girmiştim konuya.

Hocam boyut tercihiniz var mıdır?
60 iyidir belki 75e de şans verebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

k617 kullanıyorum 1 senedir hiç sor

k617 kullanıyorum 1 senedir hiç sorun yaşamadım ama hafif yay sesi mevcut kulaklık takılıyken hissetmiyorsunuz onun harici memnunum.
switch seçeneği var mı? o önemli bir de o yay sesleri biraz canımı sıkabilir ya...

switch seçeneği var mı? o önemli bir de o yay sesleri biraz canımı sıkabilir ya...
akkoları zorlayabilirsiniz belki bütçeyi arttırıp.

k617 almaktansa 2500 bütçede fun 60 alıp hem oyun hem gündelik kullanabilirsin , mekanik klavyeler kadar tatmin edici bi ses vermez ama fp olarak oldukça iyi bi seçenek

https://www.s inerji.gen.tr/royalkludge/gaming-ekipman-c-2040

R65/R75/R87 Pro bu üç modele bakabilirsin.

Bir de parolapara da 400 TL cashback var daha önceden kullanmadıysan kullanabilirsin.
Kullanması basit, uygulamasını telefona indirdikten sonra gerekli işlemleri halledip hesap oluştur. Daha sonrasında bir tane sanal kart oluşturup parolapara hesabına para at ve ödeme yaparken parolapara sanal kart bilgilerini gir. Sonra 400 TL geri veriyor işte.
Ayrıca verdiği parayı da geri kendi kartına çekebiliyorsun.

Geri