Ptt kargo Eskisi kadar kötü mü?

Reaksiyon skoru
39
Merhaba 2 günde gelen kargolarım ptt ile gelince 1 haftayı buluyordu . Şimdi de öyle mi? Yoksa eskiye göre iyi mi acaba

eskiye gore daha iyi fakat baska kargo secenekleri varsa onlarla ilerlemen daha iyi olur.

Bana gelen kargolar hala öyle,hatta daireye kadar çıkarmıyorlar görevliye bırakıp gidiyorlar.Teslim edildi mesajı da gelmiyor.

Merhaba 2 günde gelen kargolarım ptt ile gelince 1 haftayı buluyordu . Şimdi de öyle mi? Yoksa eskiye göre iyi mi acaba
Hasar konusunda ilginçtir bizim şube ile ilgilimi bilmem ama daha az hasarlı oluyor kargolar diğer firmalara göre.

Pc topluyordum maalesef anakart ptt ile kargolanmış :( sanırım anakartın gelmesini bekleyeceğim ekstradan

Evet eskiden çok yavaştı ptt artık değil bence, oturduğum yerde 5 günde gelen kargo artık 2 günde falan geliyor

kesinlikle sube ile ilgili her kargo firmasi bolgeye gore degisiyor maalesef fakat ptt genel.
PTT Türkiye'nin en eski kargo firması ama tecrübe beklerken ilkellik görüyorsun ne yazık ki. Hala kargo yollarken eline bi kağıt veriyorlar dolduruyorsun falan veya pos makinesi bile geçmiyor.

Firma ile ilgili ve çalışanlarla ilgisi var. Her ilçede, ilde böyle artık, iyi, kötü diye kargo yerine böyle

PTT Türkiye'nin en eski kargo firması ama tecrübe beklerken ilkellik görüyorsun ne yazık ki. Hala kargo yollarken eline bi kağıt veriyorlar dolduruyorsun falan veya pos makinesi bile geçmiyor.
buyuk ihtimalle eski firmayiz bize guvenmiyeceksiniz kime guveneceksiniz kafasindalar.

Bölgeden bölgeye değişiyor bizim burdaki berbat. En son 15 gün kargomu bekletmişlerdi o zamandan beri sipariş vermedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,238
Üyeler
185,390
Son üye
EarlEastblood
Geri