Öneri The Last of Us Part II Dublaj mi altyazili mi oynanmali ?

The Last of Us part 2 Dublaj vs Altyazılı

• Oy kullanan toplam üye
    28
Dün gece last of us 2 ye başladım yaklaşık 4 saat kadar oynadim ancak dublaj mi altyazili mi oynanmasi gerekiyor?Sizin tercihiniz nedir?
Dublajla çok oyun var zaten piyasada olmayınca laf ediyorsunuz varken güzelce oynayın işte ne yapacaksın altyazılıyı.

Normalde dublajlı dizi film izlemem ama oyunlarda dublaj seçeneği varsa kullanıyorum. Etrafa daha kolay odaklanmamı sağlıyor.
Aynı şekilde dizilerde filmler de animasyonlar dışında dublaj tercih etmem ama dublaj cok fazla söylendi dublaja tekrardan çevirip devam edeceğim sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dublajla çok oyun var zaten piyasada olmayınca laf ediyorsunuz varken güzelce oynayın işte ne yapacaksın altyazılıyı.
Last of us part 1 dışında dublajla oyun oynamadim hocam dublaj seçeneği biraz kafamı karıştıran bir unsurdu dizi ve filmlerde ki orijinal alışkanlığindan olsa gerek kararsızlık

Dublaj oyna tabi.

Aynı şekilde dizilerde filmler de animasyonlar dışında dublaj tercih etmem ama dublaj cok fazla söylendi dublaja tekrardan çevirip devam edeceğim sanırım

Last of us part 1 dışında dublajla oyun oynamadim hocam dublaj seçeneği biraz kafamı karıştıran bir unsurdu dizi ve filmlerde ki orijinal alışkanlığindan olsa gerek kararsızlık
AGAA Last of us edit çıkcak karşına orada joel ellie konuşcak yabancılık çekcen quotelar karışcak falan altyazıdan devam

Yani açıkçası bende dizileri altyazılı izliyorum ama filmlerde oyunlarda vs. dublajdan zarar gelmiyor bana sizi bilemem tabii ki.

AGAA Last of us edit çıkcak karşına orada joel ellie konuşcak yabancılık çekcen quotelar karışcak falan altyazıdan devam
Neden yabancılık çekiyoruz hocam ne demek istediniz tam olarak anlayamadim diyaloglarda farklılık falan mi oluyor orijinaline göre

Son düzenleme:
editler falan ingilizce olacak ya ondan bahsediyorum
Haa internette sosyal medya da karşıma çıkacaklardan bahsediyorsunuz bu da benim kafamı karıştırıyor seçim yapamiyorum aralarinda net olarak ; )

• Beğen
Reaksiyonlar: Aves
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,607
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil
Geri