I7 950 Hala basit oyunlar için kullanılırmı?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba i7 950 gt 730 ile valo roblox minecraft oynamak için yeterlimidir?

valo düşük ayarlar, MC oynarsınız muhtemelen Mete Hocam

Yetmez. i7 2700 olsa yeter

hocam bileşenleri alacak mısınız elinizde mi mevcut. bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz

hocam bileşenleri alacak mısınız elinizde mi mevcut. bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz
Yok öyle apu bir kasa gördüm o yüzden sordum bütçe 1k sadece kasa arıyorum 2. el en az i5 660 işlemci olmalı
bir kasa buldum i5 4.nesil apu hemen satıldı kaçırdım

arkadaşta i7 870 rx570li kasa var valo gta5 rdr2 hepsini oynuyor sıkıntısız

Yok öyle apu bir kasa gördüm o yüzden sordum bütçe 1k sadece kasa arıyorum 2. el en az i5 660 işlemci olmalı
bir kasa buldum i5 4.nesil apu hemen satıldı kaçırdım
hocam bütçe sıkıntıymış biraz

arkadaşta i7 870 rx570li kasa var valo gta5 rdr2 hepsini oynuyor sıkıntısız
İyiymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bütçe sıkıntıymış biraz
Evet bütçe sıkıntı o fiyata bulduğum çoğu temiz kasa i5 660 1. nesil o fiyata temiz 3. 4. nesil bulamadım galiba mecbur i5 660 bir kasa alırım anca bu bütçeye 8gb ram atarım ucuz bir 2gb kart takarım hurdacıdan falan bulurum belki.

Hocam bunu buldum valo mc oynatır bence düşük ayarlarda?

İyiymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bütçe sıkıntı o fiyata bulduğum çoğu temiz kasa i5 660 1. nesil o fiyata temiz 3. 4. nesil bulamadım galiba mecbur i5 660 bir kasa alırım anca bu bütçeye 8gb ram atarım ucuz bir 2gb kart takarım hurdacıdan falan bulurum belki.

Hocam bunu buldum valo mc oynatır bence düşük ayarlarda?
hocam aslında eş, dost, akrabadan bedavaya bir çöp pc düşürüp onun üzerine ekleme yapsan daha mantıklı olur. Annenin babanın iş yerinde kullanılmayan pc vs. de olabilir

hocam aslında eş, dost, akrabadan bedavaya bir çöp pc düşürüp onun üzerine ekleme yapsan daha mantıklı olur. Annenin babanın iş yerinde kullanılmayan pc vs. de olabilir
Zaten elimde öyle çöp bir kasa var güzel ama sadece 4gb ram desteği var gigabyte ga g31m es2l anakart 512mb ekran kartı core 2 duo
Anakart bir g41m combo falan olsaydı masraf yapardım ama malesef anakartım sadece 4gb ram destekliyor 4gb ram artık kullanılmaz bence artık en az 6gb ram gerekli gibi.

Geri