R7 9700X Yük altında 95 dereceye kitliyor

Reaksiyon skoru
39
Merhaba cpu z üzerinden test yaptığımda 95 derece kitliyor normal mi? İşlemcim 130w civarı güç çekiyor ayrıca 2 adet kule tipi soğutma değiştirdim sıcaklık değişmedi

95 dereceye kitliyor dediğiniz 95 in altına üstüne çıkmıyor mu yani? Kaçtan 95°C ye çıkıyor? Örneğin birden 60 70 ken hiç 93-94 görmeden direkt 95 mi oluyor? Eğer öyleyse bir arıza olabilir sıcaklık sensörleri ile alakalı. Öyle değil ise yanlış montaj olabilir mi

62 dereceden hızlıca 95 e çıkıp orada kalıyor . daha önce bir sürü pc topladım ilk defa ısı sorunu yaşıyorum . 2 tane kule tipi değiştim sıcaklık değişmedi . Termal macunu mu az sürüyorum ne oluyor anlayamadım sanırım macun baskıyla soğutucuda kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stress testini açtığım zaman neredeyse saniye de 10 derece artıyor

95 dereceye kitliyor dediğiniz 95 in altına üstüne çıkmıyor mu yani? Kaçtan 95°C ye çıkıyor? Örneğin birden 60 70 ken hiç 93-94 görmeden direkt 95 mi oluyor? Eğer öyleyse bir arıza olabilir sıcaklık sensörleri ile alakalı. Öyle değil ise yanlış montaj olabilir mi
bilginiz var mı acaba?

bios üzerinden default yapıp exp1 seçip tekrar başlatın bir şey deneyeceğim

kullandığın soğutucu nedir onud belirt

2 Fanlı kule tiği soğutucu var marka model hatırlamıyorum yıllar oldu tek fanlı kule tipi taktım şimdi denemek için , exp1 i ram' a mı seçeyim işlemciye mi? zaten açık diye hatırlıyorum 130 w çekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri