Yardım Tam boy klavye önerisi

olay kablolu veya kablosuz olması değil. bu tarzda klavyelerde ne hissiyat ne ses alırsınız. Bende Monsgeek m1 var kullansan anlarsın nasıl bir farkı olduğunu. yıllarca msi gk50 kullandım, akko 5075b deneyimledim. ikisi de klasik klavyelere göre 10 kat daha iyiydi. Ben de kablolu kullanıyorum. 2k bütceye snerjiden alınabilecek royal kludge klavyeler bile ezer geçer bunu. 2k bütcede Bu tarzda dandik klasik mekanik klavye almak isteyen arkadaşıma Royal Kludge R87 Pro aldırdım kablolu ve ses tekerlekli, hala teşekkür ediyor klasik klavye aldırmadığım için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu klavyede de hissiyat yok mesela ama en azından kaihl switch var. Bu bile o klavyeyi yok eder. ancak zaten 2.5k bütceye çıkınca çok iyi klavyeler var zaten. tam boy alınacaksa ya pahalı olacak ya da dandik klavye alacaksın başka seçeneğin yok. Malesef ülkede numpad'li klavye yok bence gerek de yok ama yurtdışında da tercih edilmiyor artık.

Önerin için teşekkürler.
Valla açıkçası öyle en üst kalite aramıyorum. Alt tarafı klavye. 3 bine kadar hadi verilir de üstü milyoner değilsen tamamen israf bana göre.
Asus TUF K1 kullanıyordum yaklaşık 1.5-2 senedir. Membran bir klavyeye göre oldukça iyiydi. Gel zaman geç zaman tuşlar iyice yumuşadı bazen bastığım halde algılamıyordu sert basmak gerekiyordu bazı tuşlara. Bu sebepten ötürü klavye yenileme ihtiyacı duydum. Membran dan mekaniğe geçiş yapmış bulunduğum şu anda. Dediğim gibi konu da herkes ön yargıyla yaklaşıyor ancak aldığım klavye fiyatına göre oldukça iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum. Basit plastik everest rampage klavyeler gibi değil. Gerçekten malzemesi plastiği vs. kaliteli ortalamanın üstünde. Fiyatına göre çok üstte.

Önerin için teşekkürler.
Valla açıkçası öyle en üst kalite aramıyorum. Alt tarafı klavye. 3 bine kadar hadi verilir de üstü milyoner değilsen tamamen israf bana göre.
Asus TUF K1 kullanıyordum yaklaşık 1.5-2 senedir. Membran bir klavyeye göre oldukça iyiydi. Gel zaman geç zaman tuşlar iyice yumuşadı bazen bastığım halde algılamıyordu sert basmak gerekiyordu bazı tuşlara. Bu sebepten ötürü klavye yenileme ihtiyacı duydum. Membran dan mekaniğe geçiş yapmış bulunduğum şu anda. Dediğim gibi konu da herkes ön yargıyla yaklaşıyor ancak aldığım klavye fiyatına göre oldukça iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum. Basit plastik everest rampage klavyeler gibi değil. Gerçekten malzemesi plastiği vs. kaliteli ortalamanın üstünde. Fiyatına göre çok üstte.
Ön yargı değil bakılınca anlıyorsun zaten nasıl bir klavye olduğunu klasik en ucuz çin switchlerini kullanıyor, Herhangi bir yalıtıma sahip değil. akko, e-yoso, aula, ajazz gibi custom klavyelerden kullansan ne dediğimi çok iyi anlarsın. Bu klavyenin nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum :D ama sen kullanmadan anlayamazsın. Bu arada 3k'ya ortalama bir şey alırsın akko 5075b gibi o bile plastik ve ortalama bir kalitede olmasına rağmen tek kelimeyle yok eder. Yok eder demem abartı değil bu arada. Şu an malzeme kalitesine falan iyi diyorsun, sadece dediğim kalvyelerden birini kullan. Ben de onun gibi ucuz dandik klavyeler kullandım. Hissiyat denen bir şey yok onlarda. onlardaki 1 ise bunlardaki 50 falandır.

Selamlar,

Bütçem 2000 TL. Piyasada neredeyse hiç tam boy klavye yok. Bildiğiniz, önerebileceğiniz tam boy bir klavye varsa yazarsanız sevinirim.

Şu an kullandığım klavye Gamepower Ogre
Tam boy ve büyük Enterlı klavye adamdır

Logitech Mx klavyelere göz atabilirsiniz. Bütçeyi biraz aşıyor ama

Ön yargını kırmanı öneririm. Amazon prime üyeliğin varsa denemek için bir adet sipariş et bu klavyeden. İade etmeyeceksin.
Güzel kardeşim 2 senede 80 den fazla klavye denedim artık az çok tipinden bile tahmin edebiliyorum bi klavyenin kalitesini. Kaldı ki bunun ne oldugu belli zaten , sen beğendiysen güle güle kullan ama forumun her yerinde övme artık şu klavyeyi hangi klavye sorusuna girsem bu klavyeyi atıyorsun.

Klavyem geldi. Hotswap miş yanında 2 tane yedek switch gönderiyorlar kutu içeriğinde.
Klavye on numara beş yıldız. Malzeme kalitesi gayet güzel. ARGB ledler adeta ışık şöleni.
Yazılımı da gayet yeterli. Her şeyi yapmaya imkan veriyor.
Tuş sesleri gayet güzel ve tok.
Yazılım üzerinden tuşların gecikmesini 5 seviye olarak ayarlanabiliyor.
Kablosuz aramayanlar gidip 2-3 kat fazla para ödemek yerine bu klavyeyi deneyebilir.
Amazon.com.tr satıcılı Amazon da stok var. Alın beğenmezseniz geri gönderin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
deneyelim bakalım

Güzel kardeşim 2 senede 80 den fazla klavye denedim artık az çok tipinden bile tahmin edebiliyorum bi klavyenin kalitesini. Kaldı ki bunun ne oldugu belli zaten , sen beğendiysen güle güle kullan ama forumun her yerinde övme artık şu klavyeyi hangi klavye sorusuna girsem bu klavyeyi atıyorsun.
Beni ilgilendirmiyor istersen 1000 tane klavye dene dostum. Ben elimdeki ürünü beğendim. Malzeme kalitesi de iyi diyorum ve insanlara öneriyorum. Senin hoşuna gitmiyor olması, fotoğraftan sana kalitesiz gibi geliyor olması beni zerre alakadar etmiyor. Denemediğin ürüne fotoğraftan kalitesiz yaftası yapıştırmak ne kadar kolay.

Throne Lumina K1 Amazon
Throne Lumina K1 Hepsiburada

Piyasada yeni sanırım. Asus TUF K1 kullanıyorum, tam boy klavyeye alıştığım için ses knob u bulunan ve mekanik olarak aradığım özellikte piyasada pek klavye yoktu. Olanlarda çok aşırı pahalı. Bu klavyeyi buldum. Sipariş ettim, yarın gelecek.

Bütün tuşların altında ayrı ayrı aydınlatma ledleri var. ARGB olarak her lede ayrı atama yapılabiliyormuş. Yazılım üzerinden makro atamaları vs. ayarları da mevcutmuş.

Hepsiburada değerlendirmelerinde bir kullanıcı video paylaşmış switch sesi için. Fiyatına göre oldukça başarılı bir switch sesi olduğunu söylemeliyim. Bu klavye ileride değerlenir.

Şu anda sadece beyaz rengi var. Araştırdığım üzere siyahı da varmış ancak piyasa da yok. Satışa sunulmadı herhalde.

Alıntıyı görüntüle
hocam sesi görüntüsü nasıl video atma şansınız var mı

hocam sesi görüntüsü nasıl video atma şansınız var mı
Videoya çektim de buraya yükleyemedim bekleyin bir siteye yükleyip atayım.

Kayıttan dolayı sesler bir tık ince geliyor. Gerçekte biraz daha tok tuş sesleri.

Yazılım arayüzü de şu şekilde:

1744297215631.png

1744297230608.png

1744297289835.png

1744297313828.png

Videoya çektim de buraya yükleyemedim bekleyin bir siteye yükleyip atayım.

Kayıttan dolayı sesler bir tık ince geliyor. Gerçekte biraz daha tok tuş sesleri.
teşekkürler hocam görüntüsü çok hoşuma gitti uzun zamandır tam bi klavye arıyordum bunu alıp denicem bi

teşekkürler hocam görüntüsü çok hoşuma gitti uzun zamandır tam bi klavye arıyordum bunu alıp denicem bi
Rica ederim.
Yazılımının arayüzünü ekledim hocam yukarıya.
Adamlar tam işlevsel yazılım da koymuşlar.
Piyasada yeni bir klavye. Claw's markasının. Bu klavye ileride değerlenir bence.

parolpara artı iyzico ile mchose g98 parolpara amazonda geçerli ise 2500 e felan aula f99 denk getirilebilir yüksek bütçedesin hotswap olmasına dikkat et kesinlikle

Rica ederim.
Yazılımının arayüzünü ekledim hocam yukarıya.
Adamlar tam işlevsel yazılım da koymuşlar.
Piyasada yeni bir klavye. Claw's markasının. Bu klavye ileride değerlenir bence.
gördüm hocam elinize sağlık teşekkürler tekrar

Beni ilgilendirmiyor istersen 1000 tane klavye dene dostum. Ben elimdeki ürünü beğendim. Malzeme kalitesi de iyi diyorum ve insanlara öneriyorum. Senin hoşuna gitmiyor olması, fotoğraftan sana kalitesiz gibi geliyor olması beni zerre alakadar etmiyor. Denemediğin ürüne fotoğraftan kalitesiz yaftası yapıştırmak ne kadar kolay.
Dandik bi çin seri üretimine marka basılmış sadece 50 tane klavye gördüm bunun gibi , insanları yanlış yönlendirip duruyon yok thock sesli yok şöyle iyi böyle iyi bunu yapma diyorum sana. Eline daha güzel bi klavye geçer umarım daha iyilerini alırsın bi gün o zaman anlarsın aradaki farkı. Her tuşundan çatur çutur çınlama yay sesi gelen klavyeyi insanlara kaliteli diye övme

Geri