OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,590
Önerin için teşekkürler.olay kablolu veya kablosuz olması değil. bu tarzda klavyelerde ne hissiyat ne ses alırsınız. Bende Monsgeek m1 var kullansan anlarsın nasıl bir farkı olduğunu. yıllarca msi gk50 kullandım, akko 5075b deneyimledim. ikisi de klasik klavyelere göre 10 kat daha iyiydi. Ben de kablolu kullanıyorum. 2k bütceye snerjiden alınabilecek royal kludge klavyeler bile ezer geçer bunu. 2k bütcede Bu tarzda dandik klasik mekanik klavye almak isteyen arkadaşıma Royal Kludge R87 Pro aldırdım kablolu ve ses tekerlekli, hala teşekkür ediyor klasik klavye aldırmadığım için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu klavyede de hissiyat yok mesela ama en azından kaihl switch var. Bu bile o klavyeyi yok eder. ancak zaten 2.5k bütceye çıkınca çok iyi klavyeler var zaten. tam boy alınacaksa ya pahalı olacak ya da dandik klavye alacaksın başka seçeneğin yok. Malesef ülkede numpad'li klavye yok bence gerek de yok ama yurtdışında da tercih edilmiyor artık.
![]()
Endorfy Omnis Kailh Red Switch RGB Gaming Klavye
100’ünüzle çalışırken ve oynarken, hızınıza ayak uydurabilecek (ve ayak uyduracak) ekipmanlara ihtiyacınız vardır - örneğin Omnis Red klavye gibi.www.gaming.gen.tr
Valla açıkçası öyle en üst kalite aramıyorum. Alt tarafı klavye. 3 bine kadar hadi verilir de üstü milyoner değilsen tamamen israf bana göre.
Asus TUF K1 kullanıyordum yaklaşık 1.5-2 senedir. Membran bir klavyeye göre oldukça iyiydi. Gel zaman geç zaman tuşlar iyice yumuşadı bazen bastığım halde algılamıyordu sert basmak gerekiyordu bazı tuşlara. Bu sebepten ötürü klavye yenileme ihtiyacı duydum. Membran dan mekaniğe geçiş yapmış bulunduğum şu anda. Dediğim gibi konu da herkes ön yargıyla yaklaşıyor ancak aldığım klavye fiyatına göre oldukça iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum. Basit plastik everest rampage klavyeler gibi değil. Gerçekten malzemesi plastiği vs. kaliteli ortalamanın üstünde. Fiyatına göre çok üstte.