Yardım Tam boy klavye önerisi

Dandik bi çin seri üretimine marka basılmış sadece 50 tane klavye gördüm bunun gibi , insanları yanlış yönlendirip duruyon yok thock sesli yok şöyle iyi böyle iyi bunu yapma diyorum sana. Eline daha güzel bi klavye geçer umarım daha iyilerini alırsın bi gün o zaman anlarsın aradaki farkı. Her tuşundan çatur çutur çınlama yay sesi gelen klavyeyi insanlara kaliteli diye övme
salla geç arkadaş kararını vermiş bize daha da bir şey düşmez

Dandik bi çin seri üretimine marka basılmış sadece 50 tane klavye gördüm bunun gibi , insanları yanlış yönlendirip duruyon yok thock sesli yok şöyle iyi böyle iyi bunu yapma diyorum sana. Eline daha güzel bi klavye geçer umarım daha iyilerini alırsın bi gün o zaman anlarsın aradaki farkı. Her tuşundan çatur çutur çınlama yay sesi gelen klavyeyi insanlara kaliteli diye övme
Canciğerim ben 3bin liralık yok şu switchli yok bu switchli şu markadan şöyle iyi şu kadar iyi bu kadar iyi diye hiçbir şey demedim. Bu fiyata bundan daha iyisi yok. Bul getir bana madem o kadar çok klavye denemişsin o kadar anlıyorsun, bir tane kendime alayım bir tane de sana hediye edeyim.
Daha yeni satışa çıkan ürüne seri üretim Çin malı diyorsun. Evet Çin malı zaten. Peki ya senin bahsettiğin "kaliteli" klavyeler nerede nasıl üretiliyor :) güldürme beni lütfen.

Kendi alacağı klavye için zaten diyecek bi şeyimiz yok istediğini alabilir de milleti yanlış yönlendiriyo
Anlatamıyorum galiba, kendi öz fikrimi belirtiyorum. Fikir özgürlüğü var ya hani. Sana şöyle bir örnek vereyim: Porsche'a binen adam Toyota ya kötü diyorsa kalitesiz diyorsa o araç kalitesiz kötü mü olmuş oluyor?

Şimdi biraz baktım cidden her yere yazmış. muhtemelen kendi ürününü satıyor ya da anlamak istemeyen bir arkadaş. switchler outemu bile değil :D
Hocam kendi ürünümü falan satmıyorum. Bu klavyeyi keşfettim. Piyasa da yeni, forumlarda hiçbir yerde incelemesi yok. Satın aldım memnun kaldım beğendim. İnsanlara da beğendiğim yanlarını övüyorum. Yukarıda alıntıladığım arkadaşta 4K lık klavyelerle yarıştırıyor önerdiğim klavyeyi. Yahu 1500TL klavye outemu switch olsa ne olur olmasa ne olur. Taş gibi klavye. Herkes ön yargılı olmuş bu forumda şaka gibi. Siz adı var diye bilmemne switch diye para bayılmaya devam edin. Ben her daim f/p dan yanayım haketmeyen bir şeye para vermem.

Yani nedir bu anlamıyorum Çin'de 10-15 dolara üretilip yok outemu switchmiş yok şuymuş bu markaymış yok şöyleymiş böyleymiş diye 80 dolar 100 dolar veriyorsunuz. Kötü demiyorum benim övdüğüm klavyeden mutlaka daha iyidir. Herkesin kendi bütçesine ve zevkine göre. Ama gelipte burada övdüğünüz klavyeleri yarı fiyatına olan bir klavyeyle kıyaslamayın.

Alt tarafı klavye 5-10 sene önce hiçbirinizin evinde mekanik klavye yoktu 10 liralık multimedya tuşları varsa şükür edeceğiniz klavyeler kullanıyorduk.

tamam begenmiş olabilir lakin yüksek bütçede söyle şeylerden alınmamalı
Yüksek bütçe için önermedim ki zaten ben. Konu sahibi 2bin bütçesi olduğunu belirtmiş. Buna göre gerekli önermemi yaptım fikrimi belirttim. 2bin bütçeyle f/p olarak %100 klavye daha iyisi yok diye ısrarla üstünü çizerek önermeye devam ettim. Bütçeyi arttırırsan her şeyin iyisi var zaten.

Klavyem geldi. Hotswap miş yanında 2 tane yedek switch gönderiyorlar kutu içeriğinde.
Klavye on numara beş yıldız. Malzeme kalitesi gayet güzel. ARGB ledler adeta ışık şöleni.
Yazılımı da gayet yeterli. Her şeyi yapmaya imkan veriyor.
Tuş sesleri gayet güzel ve tok.
Yazılım üzerinden tuşların gecikmesini 5 seviye olarak ayarlanabiliyor.
Kablosuz aramayanlar gidip 2-3 kat fazla para ödemek yerine bu klavyeyi deneyebilir.
Amazon.com.tr satıcılı Amazon da stok var. Alın beğenmezseniz geri gönderin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sesi mesi her şeyi güzel geçen sound bar vardı bu marka kaçırdım baya iyi sesi vesairesi premium hissettiriyor alasım geldi resmen

Canciğerim ben 3bin liralık yok şu switchli yok bu switchli şu markadan şöyle iyi şu kadar iyi bu kadar iyi diye hiçbir şey demedim. Bu fiyata bundan daha iyisi yok. Bul getir bana madem o kadar çok klavye denemişsin o kadar anlıyorsun, bir tane kendime alayım bir tane de sana hediye edeyim.
Daha yeni satışa çıkan ürüne seri üretim çin malı diyorsun. Senin bahsettiğin "kaliteli" klavyeler nerede nasıl üretiliyor :) güldürme beni lütfen.

Anlatamıyorum galiba, kendi öz fikrimi belirtiyorum. Fikir özgürlüğü var ya hani. Sana şöyle bir örnek vereyim: Porsche'a binen adam Toyota ya kötü diyorsa kalitesiz diyorsa o araç kalitesiz kötü mü olmuş oluyor?

Hocam kendi ürünümü falan satmıyorum. Bu klavyeyi keşfettim. Piyasa da yeni, forumlarda hiçbir yerde incelemesi yok. Satın aldım memnun kaldım beğendim. İnsanlara da beğendiğim yanlarını övüyorum. Yukarıda alıntıladığım arkadaşta 4K lık klavyelerle yarıştırıyor önerdiğim klavyeyi. Yahu 1500TL klavye outemu switch olsa ne olur olmasa ne olur. Taş gibi klavye. Herkes ön yargılı olmuş bu forumda şaka gibi. Siz adı var diye bilmemne switch diye para bayılmaya devam edin. Ben her daim f/p dan yanayım haketmeyen bir şeye para vermem.

Yani nedir bu anlamıyorum Çin'de 10-15 dolara üretilip yok outemu switchmiş yok şuymuş bu markaymış yok şöyleymiş böyleymiş diye 80 dolar 100 dolar veriyorsunuz. Kötü demiyorum benim övdüğüm klavyeden mutlaka daha iyidir. Herkesin kendi bütçesine ve zevkine göre. Ama gelipte burada övdüğünüz klavyeleri yarı fiyatına olan bir klavyeyle kıyaslamayın.

Alt tarafı klavye 5-10 sene önce hiçbirinizin evinde mekanik klavye yoktu 10 liralık multimedya tuşları varsa şükür edeceğiniz klavyeler kullanıyorduk.

Yüksek bütçe için önermedim ki zaten ben. Konu sahibi 2bin bütçesi olduğunu belirtmiş. Buna göre gerekli önermemi yaptım fikrimi belirttim. 2bin bütçeyle f/p olarak %100 klavye daha iyisi yok diye ısrarla üstünü çizerek önermeye devam ettim. Bütçeyi arttırırsan her şeyin iyisi var zaten.
Senin tavsiyenle aldım, dün elime ulaştı ve şu an kullanıyorum. Evet, 3 yıldır Gamepower Ogre kullanıyordum; onunla kıyaslayınca bu klavye gerçekten çok daha iyi, beni tatmin etti.
Ancak tek bir problemim var: W tuşuna bastığımda bazen tepki vermiyor. Örneğin, 3 kere bastığımda sadece 1 tanesi algılanıyor. Bu durum ara ara oluyor, sürekli değil ama fark edilir derecede rahatsız edici. Sorunun yazılımdan mı kaynaklı olduğunu anlayamadım. Eğer böyle devam ederse iade etmeyi düşünüyorum çünkü donanımsal bir problem olabilir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1744301900480.png
tahminimce buradaki levelden kaynaklı 1-2de sorunlu çalışıyor

Senin tavsiyenle aldım, dün elime ulaştı ve şu an kullanıyorum. Evet, 3 yıldır Gamepower Ogre kullanıyordum; onunla kıyaslayınca bu klavye gerçekten çok daha iyi, beni tatmin etti.
Ancak tek bir problemim var: W tuşuna bastığımda bazen tepki vermiyor. Örneğin, 3 kere bastığımda sadece 1 tanesi algılanıyor. Bu durum ara ara oluyor, sürekli değil ama fark edilir derecede rahatsız edici. Sorunun yazılımdan mı kaynaklı olduğunu anlayamadım. Eğer böyle devam ederse iade etmeyi düşünüyorum çünkü donanımsal bir problem olabilir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntületahminimce buradaki levelden kaynaklı 1-2de sorunlu çalışıyor
Tam onu diyecektim, o leveli 2 ye al. Bende biraz kurcaladım dediğin gibi basmama yaptı gecikme değerleri değiştiği için.
Bende en stabil 2 levelde çalışıyor takır takır basıyor bütün tuşları.

Hayırlı olsun bu arada.

@Enxt0 bir de bir şey farkettim. Bu yazılımında renk sekmeleri var ya 2 3 tane. Onların arasında geçiş yaptıktan sonra mesela müzik sekmesine gir programı küçült, sanki ufak bir gecikme ekliyor tuşlara. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba sendeki basmama?

Bir de yedek switch çıkıyor kutunun içinden, W nun switchini değiştirmeyi deneyebilirsin. Ama nasıl değiştirileceğini ben bilmiyorum.

Program zaten beta da v1.0.0.3 sürümü, eminim ki geliştirip çok daha iyi yerlere getirirler.

Son düzenleme:
ne zaman bi klavye önerisi postu görsem altında spamlanıp hemen övmeye başlıyo garip bi çar sdfjksdfs
Cidden birkaç yazıda gördüm kendi ürününü sattığına emin gibiyim yoksa kimse böyle dandik çin malı ürünü bu kadar övmez
tamam begenmiş olabilir lakin yüksek bütçede söyle şeylerden alınmamalı
2k'da bile alınmamalı zaten çok iyi royal kludge custom klavyeler var 2k'ya. Arkadaşın son yazdıklarına bakılırsa bilgisi sıfır. switch, marka bilmem ne diye 100 dolar para veriyormuşuz boşa 🤡 Daha fazla tartışmaya gerek yok bence ne olduğu belli 🤡

Selamlar,

Bütçem 2000 TL. Piyasada neredeyse hiç tam boy klavye yok. Bildiğiniz, önerebileceğiniz tam boy bir klavye varsa yazarsanız sevinirim.

Şu an kullandığım klavye Gamepower Ogre
gamepower calypso v2 1990 tl gibi bi fiyatta yanında 15 tane yedek switch var red blue karışık kullanıyorum memnunum 6-7 aydır kullanıyorum marka takıntın yoksa al geç he bu gün klavye alsam küçük alırım cs için küçük klavye gerekiyor

Cidden birkaç yazıda gördüm kendi ürününü sattığına emin gibiyim yoksa kimse böyle dandik çin malı ürünü bu kadar övmez

2k'da bile alınmamalı zaten çok iyi royal kludge custom klavyeler var 2k'ya. Arkadaşın son yazdıklarına bakılırsa bilgisi sıfır. switch, marka bilmem ne diye 100 dolar para veriyormuşuz boşa 🤡 Daha fazla tartışmaya gerek yok bence ne olduğu belli 🤡
Anlamayana laf anlatılmaz ben saldım herkes bildiğini yapsın bu milletin doğruyu öğrenmek gibi bi derdi yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,581
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri