Neler Yeni

İş yerinde adaletsizlik

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut yelgedik
İş yerinde adaletsizlikten bıktım adamına göre muamele yapıyorlar Geçen ay fazla mesai yazmışlar bu ay yazmadılar
2- iş yerinde iki kişi kavga etmiş üstünü örtmeye çalışıyorlar tutanak yok ne hikmetse artık.
3- adamlar yıllık izin almış üstüne rapor alıyorlar şefler yönetim ağızını açıp bir şey demiyorlar
4- kafalarına göre işe çıkmyorlar bir ses eden yok bize gelince aslan kesiyorlar eski oldukları için
5- işe geç geliyorlar erken çıkıyorlar biz 4 dk geç kalsam laf ediyorlar
Adaletsizlik had safada resmen bu iş yerinde ne huzur kalır ne bir şey

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Rauf Çınar
Nasıl bir yerde çalışıyorsunuz? Eğer işte ilk aylarınız ise geç kalırsanız bu şekilde muamele çekme durumunuz daha fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesai için hakkını ara. İlla ki hakkını alman için gideceğin kurumlar vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut yelgedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir yerde çalışıyorsunuz? Eğer işte ilk aylarınız ise geç kalırsanız bu şekilde muamele çekme durumunuz daha fazla

Mesai için hakkını ara. İlla ki hakkını alman için gideceğin kurumlar vardır
Kamu da çalışıyorum 2.5 senesidir adamına göre muamele yapıyorlar

Keyfen

80+ Bronze
Kamu da çalışıyorum 2.5 senesidir adamına göre muamele yapıyorlar
dostum o çalışma ortamlarını biliyorum tanıdığın yoksa, racon kesiceksin ya da kabullenceksin alternatifin yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut yelgedik
dostum o çalışma ortamlarını biliyorum tanıdığın yoksa, racon kesiceksin ya da kabullenceksin alternatifin İsyerinde 2 senedir çalışıyorum. Çalışma arkadaşlarım ve amirlerim değerimi bilmiyor. Benden sonra gelenler benden yüksek maaşlar aliyorlar ve amir ile araları çok iyi. Ben ise köpek gibi yardirmama rağmen. Verilen her görevi yapmama rağmen sevilmeyen bir adamım. Başkası 10 da 4 hata yapsa o 4 hata görülmüyor. Ben 10 da 1 hata yapsam o hata büyütülüp sıkıntı oluyor. Kafalarına göre işe çıkmıyorlar Arkadaşlar işyerinde nasıl bir rota çizmem laizm. Yardiminiza ihtiyacım var

Keyfen

80+ Bronze
onların arasında ezik görülmenden kaynaklanıyor genelde insanlar sesi çıkmayan iyi elemanı gondiklemeye çalışırlar o da sen olmuşsun, sağlam durucan en fazla işten ayrılacağının bilincinde olarak hareket et en fazla çıkar tazminat alırsın

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,675
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Valla işyerimde durum buna benzer hale dönüyordu yavaştan yavaştan.
Rest çektim çıktım. Ne halleri varsa görsünler.

Müdür değilde çalışanlardan 2 si tüm cam otelyesini ele almaya çalışıyordu kabadayı misali. Geçtim müdürün diğer oğluyla çalışmaya başladım bunlarla iletişimi kestim, adamlar her beni gördüklerinde sözle iğnelemeye çalışıyor, onların sözleri çokta tınn yani, yanlarından düz geçiyorum birazda kuduruyorlar

Müdürün küçük öğlu ayna cam otelyesini kontrol ediyor.
Büyük oğlu Cam montajına gidiyor kendi için çalışıyor yani. ayna Cam montajına geçtiğimden bu yana ne sinir kaldı ne stress Pamuk gibi oldum resmen. İnsanı insan gibi anlayan adamlarla çalışmak ayrı bir komfor. az maaş verse bile kabülümdü hani ama maaş da arttı. Kuduran çalışanlar biliyordur muhtemelen birazda kudurmuşlardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut yelgedik
onların arasında ezik görülmenden kaynaklanıyor genelde insanlar sesi çıkmayan iyi elemanı gondiklemeye çalışırlar o da sen olmuşsun, sağlam durucan en fazla işten ayrılacağının bilincinde olarak hareket et en fazla çıkar tazminat alırsın
Kavga çıkarmak istemiyorum sabırmı engeli
Kadrosudayım sabırımı sınırlıyorlar adam 1 haftadır işe gelmiyor ses yok

ğ
dostum o çalışma ortamlarını biliyorum tanıdığın yoksa, racon kesiceksin ya da kabullenceksin alternatifin yok
Bazılarına ses çıkarmazlar bize erkeklik yapıyorlar

Son düzenleme:

KlausM

80+ Silver
Anladım, çok zor bir durumdasın. Haksızlık gerçekten can sıkıcı, hele de sürekli aynı kişiler lehine işlerken senin gibi çalışanlar hep denetleniyor. İşte böyle ortamlar hem moral bozar hem de motivasyonu öldürür. Kendini değersiz hissetmek çok doğal, çünkü emeklerin takdir edilmiyor. Ama bir noktada buna dur demek gerekebilir. Kendini anlatmayı ya da bir çözüm aramayı düşündün mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut yelgedik
Anladım, çok zor bir durumdasın. Haksızlık gerçekten can sıkıcı, hele de sürekli aynı kişiler lehine işlerken senin gibi çalışanlar hep denetleniyor. İşte böyle ortamlar hem moral bozar hem de motivasyonu öldürür. Kendini değersiz hissetmek çok doğal, çünkü emeklerin takdir edilmiyor. Ama bir noktada buna dur demek gerekebilir. Kendini anlatmayı ya da bir çözüm aramayı düşündün mü?
insan kaynaklarına kadar gidecem hakkımı kimseye yedirmem dingolun ağrına çevirdiler el atsınlar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,806
Üyeler
172,424
Son üye
0ptimuss
Top Bottom