Netac SSD ye şans verilir mi?

BugraSamet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
904
GameGaraj dan sistem alacağım.SSD yi Netac markasının N535S modelini yapmışlar.Ne inceleme var ne bir yorum.Şans vermek istiyorum fakat uğraşmakta istemiyorum.Ne yapmalıyım?

Denemeden bilemezsin maalesef hem alman iyi olur forum bilgilenir bu markanın ssdleri hakkında deneyimlerini paylaşmayı unutma ! Hayırlı olsun : )

GameGaraj dan sistem alacağım.SSD yi Netac markasının N535S modelini yapmışlar.Ne inceleme var ne bir yorum.Şans vermek istiyorum fakat uğraşmakta istemiyorum.Ne yapmalıyım?
reis bende alacağım eğer netac ile ilgili bi bilgi bulabilirsen beni etiketler misin?

Denemeden bilemezsin maalesef hem alman iyi olur forum bilgilenir bu markanın ssdleri hakkında deneyimlerini paylaşmayı unutma ! Hayırlı olsun : )
Düşünüyorum hala alsam mı almasam mı diye :D Teşekkür ederim.
reis bende alacağım eğer netac ile ilgili bi bilgi bulabilirsen beni etiketler misin?
Valla araştırdım baya ama ne Aliexpress te var nede youtube de.Bulursam ulaşırım sana.

Birimiz kendini feda etmeli. Ben mi etsem kendimi feda?

Düşünüyorum hala alsam mı almasam mı diye :D Teşekkür ederim.

Valla araştırdım baya ama ne Aliexpress te var nede youtube de.Bulursam ulaşırım sana.
sence 100 tl verip biostar almaya değer mi?
ben açıkçası netac markasına şans versem mi diye düşünüyorum

Yeni olan hiç bir şeye şans verme, ayrıca PSU Gamegaraj PSU'su ise o PSU'yu alma.

sence 100 TL verip biostar almaya değer mi?
ben açıkçası netac markasına şans versem mi diye düşünüyorum
Ben de sen gibiyim.Bütçem kısıtlı.O SSD alınca 100 tl fark biraz fazla oluyor.Bende düşünüyorum fakat bir şey olursa diye de tırsıyorum.
Yeni olan hiç bir şeye şans verme, ayrıca PSU Gamegaraj PSU'su ise o PSU'yu alma.
Şuana kadar kimse de bişi çıkmadı.Kesin kötü diyemeyiz bence.Seneye değiştirebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,777
Üyeler
195,456
Son üye
zeydyıldız
Geri