AMD ekran kartlarında sizce en iyi marka hangisi

Sizce en iyi amd ekran kartı üreticisi

• MSI

• ASROCK

• GIGABYTE

• POWERCOLOR

• XFX

• SAPPHIRE

• ASUS

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Rhavenix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
692
Soğutması olur performansı olur veya üretici firma desteği olur sizin tercihiniz nedir

Not: Olurda örnek veriyorum soğutma da asus ama firma desteği olarak msi diye iki seçenek arasında kalırsanız diye herkesin oy hakkı 2 ve kimi neden seçtiğinizi de yazarsanız güzel olur belki benim gibi amd ekran kartı alırken sizlerin seçimine göre tercih yapan birileri :D

hepsinin top modelleri iyi
asusun giriş seviyeleri de iyi

nedense bende bi powercolor red devil serisi hayranlığı var :/
bendede bu gigabytenin Aorus model ekran kartlarına karşı bi hayranlığım var. o keskin hatlar ve sanki fanla birlikte dönen RGB ışıklar aşırı hoşuma gidiyor fakat fiyatlarıda aynı şekilde çok uçuklar :D, aynı şekilde bence fabrika çıkışı OC edilmiş Mhz değerleri ve yeterli denecek seviyede soğutmasıda iyi

bendede bu gigabytenin Aorus model ekran kartlarına karşı bi hayranlığım var. o keskin hatlar ve sanki fanla birlikte dönen RGB ışıklar aşırı hoşuma gidiyor fakat fiyatlarıda aynı şekilde çok uçuklar :D, aynı şekilde bence fabrika çıkışı OC edilmiş Mhz değerleri ve yeterli denecek seviyede soğutmasıda iyi
bekliyorum powercolor red devil almak için ekran kartının yanında ki aydınlatmalı kırmızı şerit arkasında ki o red devil yazılı şeytan aydınlatması ve kartın estetik tasarımı çok hoşuma gidiyor ama işte çok pahalı şu an için :/

bekliyorum powercolor red devil almak için ekran kartının yanında ki aydınlatmalı kırmızı şerit arkasında ki o red devil yazılı şeytan aydınlatması ve kartın estetik tasarımı çok hoşuma gidiyor ama işte çok pahalı şu an için :/
1744438857635.png

bu modeli bi ara 37k civarlarına satıldı. o zamanlar pahalı indirime girince alırım dedim. şuan kafamı yerden yere vurasım var. piyasada yok gibi bişey ve satılsa bile en az 45k civarlarına satılıyor. gider onun yerine 5070 ti alırım :D

Bana göre genel olarak
Xfx>Asus>asrock>gigabyte>Sapphire

Tabi top modellerr göre sıralama değişir red devil Sapphire nitro vs iyi çünkü

Alıntıyı görüntüle
bu modeli bi ara 37k civarlarına satıldı. o zamanlar pahalı indirime girince alırım dedim. şuan kafamı yerden yere vurasım var. piyasada yok gibi bişey ve satılsa bile en az 45k civarlarına satılıyor. gider onun yerine 5070 ti alırım :D
burayı resimlerle dolduracağıma sana direkt sitesini atayım sen bak yakışıklıya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre genel olarak
Xfx>Asus>asrock>gigabyte>Sapphire

Tabi top modellerr göre sıralama değişir red devil Sapphire nitro vs iyi çünkü
top modellerde nitro+ performansta çok kaliteli bence

Geri