SIFIR TOPLADIĞIM SİSTEME EKRAN KARTI ÖNERİSİ

hocam r6 2019 dan beri arada sararım 500 saatim falan var düşük sistemde bile rahat akıcı oynatıyordu eskiden apu pc ile oynuyordum optimizasyonu mükemmel bir oyun
Oynayalım yunus baba bu ssd işinde nasıl acemilik yaptım yaw g3 almışız g2 de dram olupta g3 te nasıl yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Oynayalım yunus baba bu ssd işinde nasıl acemilik yaptım yaw g3 almışız g2 de dram olupta g3 te nasıl yok

evet hocam o isimlendirme biraz saçma olmuş sıkıntı olmaz ya halledersiniz dram yanlış değilsem işletim sistemindeki hızda fark yaratıyor programlarda çok fark ettirmiyordu sanki

Yarın ssd ile power işini çözeyimde üstad rainbow akalım

Kingston kc3000 alayım diye düşünüyorum en uygun dramli pci 4.0 ama power konusunda kararsız kaldım önerebilecek birisi yok mu kaliteli fiyatı uygun power bu deltayıda çözemedim

İşlemci:Ryzen 7800x3d
Anakart: Msi B650 gaming plus wifi
Ram: Patriot Viper cl30 6000mhz ram 32Gb
Ssd: kingston Renegade 1 tb
İşlemci Soğutucu: Phantom Spirit
Kasa: Phanteks p360A + 3 adet thermalright Fan

Son olarak Ekran kartım kaldı sistemimin tamam olması için sadece online oyun oynuyorum (R6 , Valorant ,BF1, Warzone)

tavsiyelerinizi bekliyorum sıfır veya ikinci el olabilir.
Aklımdakiler :2.el olarak
3080ti,3080,6800,6800xt,6700xt
Sıfır: 7700xt ,7800xt

Önerilerinizi bekliyorum 1080p 240hz oynuyorum
Rekabetçi ayarlarla şimdiden teşekkürler.
10k daha ekleyip 9070 al bence

Kingston kc3000 alayım diye düşünüyorum en uygun dramli pci 4.0 ama power konusunda kararsız kaldım önerebilecek birisi yok mu kaliteli fiyatı uygun power bu deltayıda çözemedim
bütün koruma sertifakalrı var 8 taneside var xpg core reactor fiyatıda çok iyi 750w

Sesli çalışır dedin diye jombo dayım maşallah hızır gibisin kaliteli diyosan onu alıyım delta taş gibi markada bu power eski mi sıkıntı olmaz herhalde

bütün koruma sertifakalrı var 8 taneside var xpg core reactor fiyatıda çok iyi 750w
Reisim kartı aldım bi test ediyim 3080 koydum sisteme powera bakayım şimdi artırmam gerekirse muhtemelen gerekmez bende yüke girecek ekran kartı laxım 1080 p rekabetçi oynadığımdan düşük tutuyorum ekran kartını

hocam r6 2019 dan beri arada sararım 500 saatim falan var düşük sistemde bile rahat akıcı oynatıyordu eskiden apu pc ile oynuyordum optimizasyonu mükemmel bir oyun

Sesli çalışır dedin diye jombo dayım maşallah hızır gibisin kaliteli diyosan onu alıyım delta taş gibi markada bu power eski mi sıkıntı olmaz herhalde

Reisim kartı aldım bi test ediyim 3080 koydum sisteme powera bakayım şimdi artırmam gerekirse muhtemelen gerekmez bende yüke girecek ekran kartı laxım 1080 p rekabetçi oynadığımdan düşük tutuyorum ekran kartını
tamamdır ssdyi naptın hangisini aldın bişey deişsin ama tam anlamadım

Bi link atarmısın reis ben bakıyorum 5600 lira diyor

tamamdır ssdyi naptın hangisini aldın bişey deişsin ama tam anlamadım
Dramli hızlı bir model alıcam 1 tb yeterli bana kc3000 diye düşündüm b650 gaming plus anakartım pci 4.0 bişey bakıyorum

ne kadarlık lazım sana zaten o fiyatlarda olması normal

Dramli hızlı bir model alıcam 1 tb yeterli bana kc3000 diye düşündüm b650 gaming plus anakartım pci 4.0 bişey bakıyorum
hiç düşünmeden alabilrisin kingstonda sıkıntı çıkmaz ama elinde bir seçenek daha var msi m480 pro ben olsam kc3000 alıdım zaten alıcam da

Geri