LüpLüpAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Dostlar selam önceki konumu gören birisi var ise turktelekom un başka modem ile çalışmayacagını 3000 lira verip seve seve modem almak zorunda olmadığımızı söylüyorlar
Bu nasıl Türkçe be reisDostlar selam önceki konumu gören birisi var ise turktelekom un başka modem ile çalışmayacaksın 3000 lira verip seve seve almak zorunda olmadığımızı söylüyorlar
Telefon düzeltmişBu nasıl Türkçe be reis
Türk Telekom zorunlu olarak 3000 TL verip bizden modem alacaksın mı diyor ?Telefon düzeltmiş
yalanDostlar selam önceki konumu gören birisi var ise turktelekom un başka modem ile çalışmayacagını 3000 lira verip modem almamız gerektigi seve seve almak zorunda olmadığımızı söylüyorlar
Evet yoksa çalışmayacagını söylüyorlarTürk Telekom zorunlu olarak 3000 TL verip bizden modem alacaksın mı diyor ?
şifreyi pc ye yaz. kabloyu tak modemsiz de çalışırEvet yoksa çalışmayacagını söylüyorlar
Öyle bir şey yok k.adı ve şifreni alıcaksın sonra yeni modeme girmen yeterliDostlar selam önceki konumu gören birisi var ise turktelekom un başka modem ile çalışmayacagını 3000 lira verip seve seve modem almak zorunda olmadığımızı söylüyorlar
hayır yanlış. PPOE şifresi olmadan yapamaz gerçekten de.şifreyi pc ye yaz. kabloyu tak modemsiz de çalışır
O şifreyi nereden alabilirimhayır yanlış. PPOE şifresi olmadan yapamaz gerçekten de.
zaten onu vermek zorundalar fiber olmadığı sürece modem dayatamazhayır yanlış. PPOE şifresi olmadan yapamaz gerçekten de.
Nasıl yapabilirim acabaÖyle bir şey yok k.adı ve şifreni alıcaksın sonra yeni modeme girmen yeterli
PPOE sadece fiberde mi var ? Ben de kendimi bilgili sanırdım bilmiyordum bunu.zaten onu vermek zorundalar fiber olmadığı sürece modem dayatamaz