dyron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
- Bütçe
- 3131
en fazla 3000 lira verebiliriz normalde kasalı psu alacaktık dandik dediler vazgeçtik
en az 600 watt lazım
en az 600 watt lazım
ilk defa görüyorum bu markayı hocam![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
en fazla 3000 lira verebiliriz normalde kasalı psu alacaktık dandik dediler vazgeçtik
en az 600 watt lazım
high power iyidirilk defa görüyorum bu markayı hocam
Kötü kasa baya hem minnacık hem malzeme kalitesi kötü
Kasalı psu 3k ya böyle alsan neye lazımben yanlıs anladım galiba
Gold sertifikalı ve ortalamanın üzeri bir markadırilk defa görüyorum bu markayı hocam
İdare eder de işte ben kasa + psu 3k ya kötünün iyisi bunu buldumKötü kasa baya hem minnacık hem malzeme kalitesi kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gold sertifikalı ve ortalamanın üzeri bir markadır
2. el sıfır sistem topluyoz şuan elimizde gtx1650 ,r3 2300x ve colorful b450 var ilerde yükselteceği için en az 600 yazdım
Kasalı psu 3k ya böyle alsan neye lazımben yanlıs anladım galiba
high power iyidir
Pahalı fiyat kesinlikle değmez bu kasa ve güç kaynağınaİdare eder de işte ben kasa + psu 3k ya kötünün iyisi bunu buldum
Corsair iCUE 4000D Airflow RGB RM850 Tempered Glass 850W 80+ Gold USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa
CC-9020151-EU - Corsair iCUE 4000D Airflow RGB RM850 Tempered Glass 850W 80+ Gold USB 3.1 ATX Mid Tower Kasapckolik.com.tr
bütce yetse bu iyi bence
Önerin var mıdır bu kasa psu yerine? 850w gold ve mesh filtreli kasaPahalı fiyat kesinlikle değmez bu kasa ve güç kaynağına
850w plat ve phanteks önereyim;Önerin var mıdır bu kasa psu yerine? 850w gold ve mesh filtreli kasa
PSU iyi evet ama kasa bence corsairin yanında düşük kalır gibime geldi. Phanteks kullanmadım ancak corsarin kasasını bizzat kullanıyorum içerisine gram toz almıyor mesh olmasına rağmen. RM850 ile Corsair kasayı tercih ederdim sanırım yine.850w plat ve phanteks önereyim;
Raijintek Ampere 850W 80+ Platınum Atx 3.1 Ampere Pcıe 5.0 Full Moduler Siyah Güç Kaynağı (0R30B00014)
Sepette 5850
![]()
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
kanka sadece sitelerine girip boyutlarına bak, corsair küçük. Malzeme kalitesi olarakta phanteks 2 katı falan iyiPSU iyi evet ama kasa bence corsairin yanında düşük kalır gibime geldi. Phanteks kullanmadım ancak corsarin kasasını bizzat kullanıyorum içerisine gram toz almıyor mesh olmasına rağmen. RM850 ile Corsair kasayı tercih ederdim sanırım yine.
Doğru diyorsun, daha iyi eyvallahkanka sadece sitelerine girip boyutlarına bak, corsair küçük. Malzeme kalitesi olarakta phanteks 2 katı falan iyi
Aldıysan güle güle kullan daha değişemezsin de bu kombinasyon daha iyi