gaddarius
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Sizce alınır mı? 3 fanla geliyor ve psu kalitesi nasıldır acaba
hocam öncelikle merhabalar
içinde hangi model var bilmiyorum da Segotep markası tier listte olan bir markapsu kaliteli değildir
Selam hocam Segotep Psudan memnunmusun acaba sorun cikti mi ?Bu kasa ile bir sistem topladım. PSU kalitesinden ve kasa kalitesinden memnunum. 450W 12vhpwr çıkışıda var. Şimdilik bir sorun yaratacak gibi görünmüyor. Tier Listte mid olarak düşecek bir PSU'ya sahip. Kasadaki fanların sesindende memnunum. Ucuz olmasına rağmen fiyatına göre fazlasıyla iyi iş çıkartan bir kasa diyebilirim.
İnceleme: i5 12400F - RX 7800 XT sistem
Merhaba değerli Technopat sakinleri. 4K TV'de hikaye tabanları oynama ve filmlerimi izleme için topladığım sistemin hafif incelemesini sizlerle paylaşmaktayım. Sistem özellikleri: i5 12400F işlemci Sapphire RX 7800 XT Pulse 16 GB ekran kartı MSI Pro H610M-G DDR4 anakart Crucial P2 1 TB PCI-e...www.technopat.net
Bayadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İçindeki kapasitörler japon işi fakat bağlantıları çin işi gibi duruyor. Elinize PSU'yu aldığınızda da 750W bir PSU'ya göre ağır olduğunu hissediyorsunuz. Tier listtede B gruba almışlar ortalamanın üstünde bir kaliteye sahip olduğunuda düşünebiliriz. Render işlerimde aşırı güç tüketimlerimde de bir sorun cızıtı ya da fan gürültüsü vermedi. Uzun bir süre sorun yaşatmayacağını düşünüyorum.Selam hocam Segotep Psudan memnunmusun acaba sorun cikti mi ?
Segotep 750w Psu gayet iyi efsane Seside yok , sistem kendine geldi resmen 1600tlden aldim.Bayadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İçindeki kapasitörler japon işi fakat bağlantıları çin işi gibi duruyor. Elinize PSU'yu aldığınızda da 750W bir PSU'ya göre ağır olduğunu hissediyorsunuz. Tier listtede B gruba almışlar ortalamanın üstünde bir kaliteye sahip olduğunuda düşünebiliriz. Render işlerimde aşırı güç tüketimlerimde de bir sorun cızıtı ya da fan gürültüsü vermedi. Uzun bir süre sorun yaşatmayacağını düşünüyorum.
Linkte paylaştığım ekran kartı ucu ucuna sıfır ölçüde sığıyor. 32 cmden büyük ekran kartı takamazsınız. Bu ölçüye göre ekran kartı alacaksanız ona göre bakabilirsiniz.Arkadaşlar aynı kasayı almayı düşünüyorum işlemci r5 7600 ve ileride ekran kartı olarak da 3070ti 3080 tarzı kart ile
TeşekkürlerLinkte paylaştığım ekran kartı ucu ucuna sıfır ölçüde sığıyor. 32 cmden büyük ekran kartı takamazsınız. Bu ölçüye göre ekran kartı alacaksanız ona göre bakabilirsiniz.
![]()
Sapphire NITRO+ RX 6900 XT Special Edition OC Specs
AMD Navi 21, 2365 MHz, 5120 Cores, 320 TMUs, 128 ROPs, 16384 MB GDDR6, 2000 MHz, 256 bitwww.techpowerup.com
Vento vg4200s