Çözüldü✓ NB F80 vesa yerinden gelen gıcırtı

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce aldığım NB F80 monitör kolunun vesa yerinden yukarı aşağı yaparken çok fazla gıcırtı sesi geliyo zorlanma sesi gibi alyan ile resimde belirttiğim yeri gevşetmeme rağmen sorun geçmiyor kapaklarını çıkartıp makine yağı ile yağladım ses yine devam ediyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı çözüm yolu nedir ?

Ekler

• IMG-20250409-WA0013.jpg
    IMG-20250409-WA0013.jpg
    68.4 KB · Hit: 33
Çözdün mü aşırı ses var bende de

yok hocam geri gönderdim adamlar sorun yok diyip geri yolladılar sabit şekilde belli süre durunca ses başlıyor bir kaç kere yukarı aşağı yaptığımda anlık sesi kesiyor
Bende geri gönderdim bunda hiçbir sorun yok dediler ürün tekrar bana geldi tekrar kurulumunu yaptım ses ortadan kalktı anlamadım niye böyle oldu şimdi sorunsuz kullanıyorum

Bende geri gönderdim bunda hiçbir sorun yok dediler ürün tekrar bana geldi tekrar kurulumunu yaptım ses ortadan kalktı anlamadım niye böyle oldu şimdi sorunsuz kullanıyorum
hocam resmini atabilirmisiniz bağlantı yerlerinin birde vesa kısmındaki alyanla ayarlanan kısmı ne kadar sıktınız monitörü tutmayacak kadar gevşetsem bile ses devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu şekilde kurulumunu yaptım sizinkide aynımıdır kurulumunu yaparken farklı bir şey yaptınız mı

Ekler

• 1745390394937770827263364037986.jpg
    1745390394937770827263364037986.jpg
    2.4 MB · Hit: 24
hocam resmini atabilirmisiniz bağlantı yerlerinin birde vesa kısmındaki alyanla ayarlanan kısmı ne kadar sıktınız monitörü tutmayacak kadar gevşetsem bile ses devam ediyor

şu şekilde kurulumunu yaptım sizinkide aynımıdır kurulumunu yaparken farklı bir şey yaptınız mı
Tam monitor düşmeyecek şekilde ince ayar yaptım. Kurulumu seninkiyle aynı hocam. Bende böyle bir ses çıkıyordu cidden rahatsız ediciydi ürünü geri gönderdim bunda sorun yok diye bana geri geldi tekrar kuurlum yaptım şimdi hiçbir ses yok bende.

Hocam bu arada bu vesa bağlantısındaki vidayı sonuna kadar döndürüp çıkartabilirsin orayı yağlayıp dikkatlice tekrar tak belki sorun çözülür. Bende olmadı ama sende olabilir denemekte fayda var.

Ekler

• Screenshot_20250423_192458_Gallery.jpg
    Screenshot_20250423_192458_Gallery.jpg
    590.6 KB · Hit: 23
Tamam hocam WD-40 Siparişi verdim geldiğinde yağlamayı deniyeceğim teşekkürler

Hocam çok teşekkür ederim içini açıp her yerini yağladım sorunum geçti
Tam monitor düşmeyecek şekilde ince ayar yaptım. Kurulumu seninkiyle aynı hocam. Bende böyle bir ses çıkıyordu cidden rahatsız ediciydi ürünü geri gönderdim bunda sorun yok diye bana geri geldi tekrar kuurlum yaptım şimdi hiçbir ses yok bende.

Hocam bu arada bu vesa bağlantısındaki vidayı sonuna kadar döndürüp çıkartabilirsin orayı yağlayıp dikkatlice tekrar tak belki sorun çözülür. Bende olmadı ama sende olabilir denemekte fayda var.

Geri