4 Yıllık İlişkim Bitti (12 Senelik Tanışıklık)

Öncelikle bu kadar uzun içini dökmen içinde biriken duyguları boşaltmak istemenden kaynaklı. Öncelikle aşk acısını ağır bir şekilde deneyimlemiş birisi olarak sana unut yada boş ver gibi gereksiz cümleler kurarak yaklaşmayacağım çünkü aşk acısı gibi yarasını sadece zamanın iyi edebildiği bir duyguya hiçbir söz fayda etme ve iyileştirmez. Bu yaranın tek ilacı zamandır. Acını her yaşadığın gün aslında birazda ondan bir parçayı bıraktığın gün demektir. Bu çok uzun yıllar sürebilir ama daha kısada sürebilir. Karşına çıkacak kişilerde bu durumu hızlandırabilir.

Bir kadın eğer bir erkeğe karşı bir şey duymuyorsa bunu zorlamanın hiçbir faydası olmadığını defalarca deneyimlemiş birisi olarak sana net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki asla olmaz, olsa da eskisi gibi olmaz. Eskisi gibi olmayınca kavgalar, kırgınlıklar zaten bitmiş olan duyguları nefrete çevirir ve asla geri dönüşü olmayan bir yere sokar.

Aşık birisi karşısında ki insanın onu sevmediği düşüncesini kabul etmez. "Eminim o da beni seviyor her şey düzelecek" gibi düşüncelere kapılır fakat bu düşünceler maalesef ki doğruyu yansıtmaz. Seven insan ayrı kalmaya dayanamaz. Sen nasıl dayanamıyorsan o da dayanamaz. Mesela sen ona deli gibi aşıksın ve ayrısınız. Sen hiç adım atmadın ve o geldi barışmak istedi, ne yapardın? Söyleyeyim hemen kabul ederdin. Peki o zaman o neden sana dönmüyor? Seni seviyorsa neden yanında değil? Bir kadın eğer ayrılırsa ya sevmediği içindir yada başka birisi vardır.

Çok özür dileyerek senin için çok kötü şeyler yazdığımın farkındayım ama bu yazdıklarımı hayatın boyunca sana kimse anlatmaz. Bunu sadece seninle aynı duyguları zamanında yaşamış bir insan anlatabilir.

Peki ya sana ne oldu diyeceksin. Hani şu askerden sonra seni terk eden kız? Söyleyeyim senelerce yalvardım, yakardım, peşinden koştum ama fayda etmedi. Başkaları ile takıldı arada ki boşluklarda bana geldi ama benim için değil sadece o boşluğu doldurmak için. Seneler sonra gerçeği anladığımda (artık onun beni sevmediği ve onunla olamayacağımız gerçeği) rahatlamıştım. Çünkü artık bunu kabul edebiliyordum. Artık bu benim kendimle yüzleştiğim en önemli şeydi. Ondan sonra çok ama çok kız arkadaşım oldu. Çok farklı renkler, çok farklı tenler, çok farklı gözler gördüm. En sonun da ise dünyanın en iyi, en masum ve bana göre en güzel kızını buldum ve onunla evlendim. 8 senedir evliyim ve inanır mısın artık o kıza beni bıraktığı için kızamıyorum ve nefrette etmiyorum. Hatta ona minnet duyuyorum beni azat ettiği için. Artık özgürüm ve karımı çok seviyorum.
hocam dediklerinize ve yaşadıklarına saygı duyuyorum. fakat karşıdaki insan bana hala sevdiğini, gülüşünü ve kokunu özlediğini söyledi bana.

kend ellerıne bıtırmıssın. ama cok bellı kız tekrar denemeyı dusunuyo ama bıraz ara ver 1 ay 2 ay ara sıra alttan alttan ılıskıyı tekrar baslatmaya calıs ya da haber vermeden oldugu yere gıt

Son düzenleme:
kend ellerıne bıtırmıssın. ama cok bellı kız tekrar denemeyı dusunuyo ama bıraz ara ver 1 ay 2 ay ara sıra alttan alttan ılıskıyı tekrar baslatmaya calıs ya da haber vermeden oldugu yere gıt
hocam nefes alamıyor gibi hissediyorum. 1 ay rahat bırakıcam onu dediğiniz gibi. ikimizde bir nefes alalım. bu süre sonrasında nasıl bir mesaj atmalıyım sizce yada ne demeliyim arayıp?

hocam dediklerinize ve yaşadıklarına saygı duyuyorum. fakat karşıdaki insan bana hala sevdiğini, gülüşünü ve kokunu özlediğini söyledi bana.

Peki o zaman neden ayrı? Madem özledi neden bu işkence? Mantıklı açıklamasını duymak isterim.

Bu hikayenin nerdeyse aynısını yaşadım hâlâ dönmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü hakkımızda hayırlısı olsun.

Peki o zaman neden ayrı? Madem özledi neden bu işkence? Mantıklı açıklamasını duymak isterim.
sence bellı degılmı cocuk kızı yeterınce uzmus bıraz ayrı kalmak 2 sınede ıyı gelecektır kız ozledıgınıde belırtmıs ıcten ıcte yanında olmasını ıstıyodur ama cocugun yaptıklarıda gururunu kırıyodur tekrar bırlıkle olmaları ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nefes alamıyor gibi hissediyorum. 1 ay rahat bırakıcam onu dediğiniz gibi. ikimizde bir nefes alalım. bu süre sonrasında nasıl bir mesaj atmalıyım sizce yada ne demeliyim arayıp?
bence bırsey yazma habersız gıt karsısına dıkıl bazı seylerın uzaktan mesaj ıle cozulebılecegını dusunmuyorum zaten orda ıpler kopar ama gıdene kadar alttan alttan fitili yakmaya basla

Ne denir ki git desek ayrı gitme desek ayrı ne denir ki. Zorla sevgi olmaz deriz gitmeyiz sonra mücadele etmedi derler mücadele ederiz zorla sevdirmeye çalışıyor derler ne yapsın bu aşık insanlar

O bir şekilde kendi hatalarının üstünü örtüyordu çünkü. Ben ise her yaptığım hatadan sonra özür dileyip tekrar böyle bir şey yaşanmayacağını söylüyordum. Onu çok kırdığımın farkındayım. Tartışmalar esnasında söylediklerim, zaman zaman onu ilgisiz bırakmalarım onu doldurmuş olmalı ki ben askerden döndükten sonra yanına gittiğimde bana soğuk ve ilgisiz davranmaya başladı. Sanki kendini çekmişti artık benden. Eskisi gibi değildik. Bunun için yanında ağladığımı bile bilirim.

Verilebilecek bütün kozları vermişsin. Ben de nişan attım, sıkıntı yok unutuyorsun. Zaten aranızda 1000km varmış, çabuk unutursun. Biz ilişkinin son 1 yılını aynı evde kalarak geçirdik. Sıkıntı etme, işine gücüne odaklar. Evinde bunalımlara girme. Girersen benim gibi verdiğin 40 kiloyu geri alırsın. :D

Verilebilecek bütün kozları vermişsin. Ben de nişan attım, sıkıntı yok unutuyorsun. Zaten aranızda 1000km varmış, çabuk unutursun. Biz ilişkinin son 1 yılını aynı evde kalarak geçirdik. Sıkıntı etme, işine gücüne odaklar. Evinde bunalımlara girme. Girersen benim gibi verdiğin 40 kiloyu geri alırsın. :D
geçmiş olsun hocam

Arkadaşlar 1 gün yazmadım. Yerimde duramıyorum. Sanki ona yazmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Normal de olsa onunla konuşmak istiyorum sürekli

Arkadaşlar 1 gün yazmadım. Yerimde duramıyorum. Sanki ona yazmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Normal de olsa onunla konuşmak istiyorum sürekli
usta muhendis adamsin kendini ezik yerine koyma baska insanlarla sohbet et beynin ilk baslarda dopamin salgiladigi icin hep onu ariyor ama istemiyor bagimlilik gibi bunun farkinda ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri